Aktuelt

Vår- og sommeraktiviteter

Forslag til kreative aktiviteter

PERLE SMYKKER OG ARMBÅND

Sommeren er ideell for å la kreativiteten blomstre, og hva er vel bedre enn å lage vakre smykker i solskinnet? Vi har et bredt utvalg av perlesett fra Folia med alt man trenger for å lage unike armbånd og smykker. Våre sett inkluderer rocailles perler, bokstavperler, fargerike perler eller treperler, slik at man kan uttrykke sin personlige stil. Rocailles perler, eller seed beads, er perfekte for detaljer og finnes i mange farger, ideelle for intrikate mønstre og design på armbånd, halskjeder eller øreringer. Lag smykker med personlige budskap ved hjelp av bokstavperler. Sett sammen navn, inspirerende ord eller spesielle datoer for unike armbånd og halskjeder, perfekte som gaver.

TEGN OG DEKORER PÅ STEINER OG SKJELL FRA FJÆRE

Sommeren er perfekt for å utforske kysten og samle skatter fra naturen. Steiner og skjell man finner i fjæra kan forvandles til vakre kunstverk gjennom tegning og dekorering, en aktivitet som er morsom for både barn og voksne. Steiner er flotte lerret for små kunstverk. Med akrylmaling, tusjer eller pensler kan man forvandle enkle steiner til fargerike mesterverk som sommerfugler, blomster eller abstrakte mønstre. Steinene vaskes og tørkes før maling, og kan forsegles med klar lakk for ekstra beskyttelse. Skjell kan dekoreres med akrylmaling, glitter eller perler. Mal i pastellfarger for en myk følelse, eller metalliske farger for et glamorøst utseende.

GATEKRITT

Med fargerike kritt kan både barn og voksne forvandle asfalt og fortau til midlertidige kunstverk. Tegn alt fra morsomme figurer og paradis til vakre mønstre og landskap. Gatekritt er en morsom og enkel aktivitet som oppmuntrer til utendørs lek og kreativ utfoldelse, og de vaskes lett bort med vann når kunsten må vike for nye mesterverk.

TATOVERINGER OG ANSIKTSMALING

Tatoveringer og ansiktsmaling er populære aktiviteter som gir barn en morsom måte å uttrykke seg på. Med midlertidige tatoveringer kan man eksperimentere med ulike design uten å forplikte seg, mens ansiktsmaling forvandler ansiktet til alt fra dyr og superhelter til fantasifulle mønstre. Disse kreative aktivitetene er ideelle for festivaler, bursdager og andre sommerarrangementer. Midlertidige tatoveringer fra Avenue Mandarine er enkle å påføre og fjerne, dermatologisk testet for sensitiv hud, og varer i omtrent én uke. Ansiktsmalingen fra Fantasy Make-Up er av beste kvalitet fra Tyskland, produsert etter EUs strenge krav til kosmetiske produkter.

FARGELEGGING

Fargelegging om sommeren er en avslappende og kreativ aktivitet. Det gir en flott mulighet til å ta en pause fra skjermene og nyte tiden utendørs eller i skyggen, eller inne hvis det skulle regne. Fargeleggingsbøkene fra Avenue Mandarine inkluderer en rekke spennende valg for unge kunstnere. Graffy Color-serien har store formater og kvalitetspapir ideelt for tusjer og fargeblyanter, med temaer som ville dyr og husdyr. Graffy Black-bøkene har sorte områder rundt motivene for å skjule fargelegging utenfor linjene. Graffy Puppet tilbyr forhåndskuttede fingerdukker for ekstra moro, og Graffy Pop Number gir fargeleggingsopplevelser med nummerbaserte farger. Coloriage Wild-serien inneholder poetiske illustrasjoner på tykt papir, perfekt for alle typer fargeteknikker. Kombinert med høykvalitets fargeblyanter gir de en flott mulighet til kreativ utfoldelse og forbedring av konsentrasjon og finmotorikk. Ta med fargeleggingssettet ditt på stranden, i parken eller på verandaen, og nyt en rolig stund mens du utfolder din kreativitet. Gjør sommeren fargerik med våre fargeleggingsbøker og fargeblyanter.

Tekstiltusjer og maling på t-skjorter og tøysko

DEKORER PÅ LYS

Gjør sommeren ekstra spesiell ved å dekorere lys med Marabu Candle Pen. Denne kremaktige, myke voksmalingen gir deg frihet til å skape fargerike detaljer og mønstre, perfekt for å lyse opp varme sommerkvelder. Design personlige lys som kan brukes som unike gaver til venner og familie, eller som dekorative elementer til sommerfester, bryllup eller bursdager. Med presis kontroll kan du lage alt fra intrikate mønstre til enkle design, og fargene kan blandes for å skape unike nyanser. Malingen er vannbasert, luktfri og lysekte, og tørker på ca. 4 timer, slik at man raskt kan nyte vakre, hånddekorerte lys.

BATIKK

Sommeren er den perfekte tiden for å eksperimentere med batikkfarging av tekstiler. Denne fargerike og kreative teknikken gjør det mulig å lage unike og personlige klær, skjerf og andre tekstiler. Ved å bruke batikkfarger og enkle metoder som knyting, vikling og dyppefarging, kan man skape intrikate mønstre og vakre fargekombinasjoner. Prosessen er både morsom og avslappende, og resultatene er alltid spennende og uforutsigbare. Enten man lager noe til seg selv eller som gave, er batikkfarging en flott måte å tilbringe sommerdager på, ute i solen eller inne i skyggen. Sommeren blir enda mer fargerik og kreativ med batikk!

Akvarellmaling - Ta med Pocketbox ut på tur

Spraymaling - Gjenbruk og upcycling i hagen

Hama - unngå insekter i drikken

Publisert i: