Talens Art Creation

"For the artist in you"

Art Creation

Talens Art Creation er utviklet for alle kunstnere, store og små, som ønsker en god kunstnermaling til best mulig pris. Du finner et komplett utvalg i både olje, akryl, gouache og akvarellmaling. Art Creation har også verktøy som pensler og paletter slik at du enkelt kan overføre dine kreative ideer på lerretet. Er du en nybegynner? Da velger du ett av start-settene med utvalgte farger og enkel trinn-for-trinn beskrivelse. Alt du trenger i tillegg er et par pensler og et lerret – så er du i gang.

Art Creation akryl

Akrylfarger i pålitelig kvalitet fremstilt av 100% akrylharpiks som tørker vannfast til en silkeaktig overflate. Kan brukes rett fra tuben eller tynnes ut med vann og males på alle sugende, fettfrie og støvfrie underlag.

Talens Art Creation akrylfarge er tilgjengelig i 74 farger. Fargene er tilgjengelig i tuber med 75 ml og 200 ml og i bokser med 750 ml. Fargene er lette å blande og kan brukes på ulike underlag så lenge de er tilstrekkelig absorberende, støv fri og fettfri. De mest vanlige er selvfølgelig lerret og papir, men gips, tre, stein og sement er også gode underlag.

 

75ML

74 farger

200ml

74 farger

750ml

38 farger

Sett

Art Creation akvarell

Transparent akvarellmaling på tube som tynnes ut med vann. Desto mer vann man bruker jo mer transparente blir fargene. Fine effekter oppnås ved å male flere transparente lag over hverandre. Tørker ikke vannfast. Leveres i fine start-sett med 12 ml tuber.

Art Creation Gouache

Gouache er en dekkende, matt maling på vannbasis. Kan brukes rett fra tuben eller tynnes ut med vann. Perfekt til jevne, matte felter som dekker helt uten striper. Kjent for sine rene, intense farger. Tørker på noen få minutter. Kan brukes på mange underlag som papir, kartong, lerret og tre. Leveres i fine start-sett med 12 ml tuber.

Art Creation olje

Allsidig oljefarge til maling i både tynne og tykke lag. Benyttes til alle oljemalingsteknikker; vått-i-vått, lag på lag og lasering. Fremstilt av pigmenter og vegetabilsk olje som gir intense, rene farger. Leveres i 36 grunnfarger og fine start-sett for nybegynnere.

Art Creation Linotrykk

ART CREATION TIE DYE

Talens Art Creation Textile Silk er en vannbasert farge som er ideell til batikk på lyse stoffer. Begynn med å vri og knyte forhåndsvaskede plagg med strikk, klyper eller hyssing. Rist batikkfargen godt og påfør direkte. For sterkere farger påfør mer og la det trekke inn lenger. Fiksering bevarer fargen og gjøres med strykejern etter at stoffet er tørket helt. Ønsker du svakere farger, skyll stoffet før du la det tørke. Legg bakepapir over og stryk i 5 minutter på innstilling for bomull/silke.

ART CREATION BLYANTER

Talens Art Creation tilbyr både fargeblyanter og grafittblyanter. De fargede blyantsettene gir et balansert fargeutvalg, alle laget med høykvalitets pigmenter som gir utmerket fargeoverføring og er holdbare i bruk. Grafittblyantene er tilgjengelige i 12 forskjellige hardhetsgrader, perfekt for skissing og tegning.

Art Creation Soft Pastels

Sett med bløte tørrpasteller. Firkantet stift fremstilt av høyverdige pigmenter. Gir kraftige, klare farger som er lette å påføre og blande.

ART CREATION WATER-SOLUBLE OIL PASTELS

Sett med vannløselige oljepasteller. Kremaktige, runde pasteller i kraftige farger. Kan brukes både som vanlige oljepasteller og males ut med vann til mix media og akvarellteknikker.

Art Creation Skissebøker

Solide, innbundne skissebøker med strikk som er perfekte for tegning, urbane skisser, feltstudier og mer! Ideell for bruk med blyant, pastell, akryl, gouache, blekk, kull og lette vask av våte medier. De inneholder 80 ark med syrefritt, 140 gram papir og er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, slik at man kan finne den perfekte skisseboken for sine behov.

 

Art Creation blokker

Art Creation Penselsett olje, akryl og gouache

Art Creation Penselsett akvarell og vannmaling

Art Creation maletilbehør og grunning

Art creation lerret

Art creation 3D lerret

Publisert i: