Aktuelt

Talens Art Creation

Art Creation

Talens Art Creation er utviklet for alle kunstnere, store og små, som ønsker en god kunstnermaling til best mulig pris. Du finner et komplett utvalg i både olje, akryl, gouache og akvarellmaling. Art Creation har også verktøy som pensler og paletter slik at du enkelt kan overføre dine kreative ideer på lerretet. Er du en nybegynner? Da velger du ett av start-settene med utvalgte farger og enkel trinn-for-trinn beskrivelse. Alt du trenger i tillegg er et par pensler og et lerret – så er du i gang.

Art Creation olje

Allsidig oljefarge til maling i både tynne og tykke lag. Benyttes til alle oljemalingsteknikker; vått-i-vått, lag på lag og lasering. Fremstilt av pigmenter og vegetabilsk olje som gir intense, rene farger. Leveres i 36 grunnfarger og fine start-sett for nybegynnere.

Art Creation akryl

Akrylfarger i pålitelig kvalitet fremstilt av 100% akrylharpiks som tørker vannfast til en silkeaktig overflate. Kan brukes rett fra tuben eller tynnes ut med vann og males på alle sugende, fettfrie og støvfrie underlag.

Talens Art Creation akrylfarge er tilgjengelig i 38 farger. Fargene er tilgjengelig i tuber med 75 ml og 200 ml og i bokser med 750 ml. Fargene er lette å blande og kan brukes på ulike underlag så lenge de er tilstrekkelig absorberende, støv fri og fettfri. De mest vanlige er selvfølgelig lerret og papir, men gips, tre, stein og sement er også gode underlag.

 

75ML

200ml

750ml

Sett

Art Creation akvarell

Transparent akvarellmaling på tube som tynnes ut med vann. Desto mer vann man bruker jo mer transparente blir fargene. Fine effekter oppnås ved å male flere transparente lag over hverandre. Tørker ikke vannfast. Leveres i fine start-sett med 12 ml tuber.

Art Creation Gouache

Gouache er en dekkende, matt maling på vannbasis. Kan brukes rett fra tuben eller tynnes ut med vann. Perfekt til jevne, matte felter som dekker helt uten striper. Kjent for sine rene, intense farger. Tørker på noen få minutter. Kan brukes på mange underlag som papir, kartong, lerret og tre. Leveres i fine start-sett med 12 ml tuber.

Art Creation Soft Pastels

Sett med bløte tørrpasteller. Firkantet stift fremstilt av høyverdige pigmenter. Gir kraftige, klare farger som er lette å påføre og blande.

ART CREATION WATER-SOLUBLE OIL PASTELS

Sett med vannløselige oljepasteller. Kremaktige, runde pasteller i kraftige farger. Kan brukes både som vanlige oljepasteller og males ut med vann til mix media og akvarellteknikker.

Art Creation Penselsett olje, akryl og gouache

Art Creation Penselsett akvarell og vannmaling

Art Creation maletilbehør og grunning

Art Creation blokker

Art Creation Skissebøker

Publisert i: ,

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern