Aktuelt

Fargeleggingsbøker

Avenue Mandarine

GRAFFY COLOR 3+

Graffy Color fargeleggingsbøker kommer i et stort format på 21 x 34,2 cm. Bøkene inneholder 120g kvalitetspapir og er perfekte for både tusjer og fargeblyanter. De perforerte sidene gjør det enkelt å rive ut kunstverk for å vise frem. Velg mellom tre ulike temaer: ville dyr, gårdsdyr og husdyr. Ideelle for små kunstnere fra 3 år og oppover.

GRAFFY BLACK 3+

Graffy Black fargeleggingsbøker kommer i et stort format på 21 x 34,2 cm. Bøkene inneholder 160g kvalitetspapir og er perfekte for både tusjer og fargeblyanter. Unikt for bøkene er at sidene har sorte områder rundt motivene for å skjule fargelegging utenfor linjene. Ideelle for små kunstnere fra 3 år og oppover.

 

GRAFFY PUPPET 5+

Fargeleggingsblokker med forhåndskuttede fingerdukker: fargelegg og lek! Blokkene inneholder tykt 250g papir som egner seg for alle teknikker, inkludert fargeblyanter, tusjer, og vannfarger. Ideelle for små kunstnere fra 5 år og oppover.

GRAFFY POP NUMBER 6+

Farg-etter-nummer fargeleggingsblokker der hvert tall er assosiert med en farge. Inneholder tegnepapir på 160g og passer til både tusj og fargeblyanter. Ideelle for unge kunstnere fra 6 år og oppover.

COLORIAGE WILD

Eksklusive fargeleggingsbøker med poetiske illustrasjoner av Emmanuelle Colin. Inneholder tykt tegnepapir på 250g som egner seg for alle teknikker, inkludert fargeblyanter, tusjer, og vannfarger. Omslaget er dekorert med foliering og har en gyllen spiral.

Publisert i: