KOH-I-NOOR Fargeblyanter

Fargeblyanter og akvarellblyanter

Polycolor er en fargeblyant av høy kvalitet som benyttes av både illustratører, designere, grafikere og profesjonelle tegnere. Den brukes til både raske skisser og detaljerte, fargerike kunstverk.

Man kan legge mange fargelag over hverandre for å blande fargene. Ved å øke trykket mot papiret kan fargens styrke varieres fra fin og følsom til bred og intens. For ekstra duse og jevne overganger kan man fargelegge papiret først med hvitt. Da får man en voks-lignende overflate å arbeide videre på.

Pigmentene som blir benyttet er spesielt utvalgt fra anerkjente leverandører over hele verden. De er meget finmalte, lysekte og blir nøye tilmålt hver farge med høyest mulig konsentrasjon. Den tykke fargeminen på 3,8 mm avgir en jevn og fargesterk strek uten å legge for mye press på blyanten. Den smuldrer ikke og skal ikke fikseres. Minen er innkapslet i edelt tre for enkel spissing. Alle ingredienser er giftfrie og ufarlige.

Sett

Løse farger

Mondeluz akvarellbyanter

Akvarellblyanter er meget allsidig og gir fantasien fritt spillerom.

Akvarellblyanter kan brukes som en vanlig fargeblyant eller som en akvarellfarge. En tegning kan forvandles til et maleri ved å male den ut med vann. Man kan også bruke blyanten som en tradisjonell akvarell ved å hente farge med pensel fra blyantminen, skrape fargepigment på papiret med kniv eller male ut blyantstreken. Man kan også lage en palett på papiret med blyanten for så å hente farge derfra med pensel. Teknikkene og mulighetene er mange.

Mondeluz akvarellblyanter inneholder rene, finmalte pigmenter fra anerkjente leverandører over hele verden. Den gode kvaliteten, lysektheten og konsistensen vises på kvaliteten og holdbarheten på arbeidet. Minen på 3,8 mm er innkapslet av edelt treverk som gjør blyanten enkel å spisse. Alle ingredienser er giftfrie og ufarlige.

Sett

Løse farger

Ekstra tykk blyant med en tykk voksaktig mine som er vannoppløselig.

Fargeblandinger med tykke fargelag over hverandre gjør det mulig å blande seg frem til alle mulige fargetoner som med oljemaling og tempera. Man kan også benytte skrapeteknikk som med oljepasteller. Fargen kan males ut som akvarell med kun få dråper vann og en fin pensel. Pigmentene løser seg umiddelbart opp i vann. Mulighetene og teknikkene er ekstra mange med Wax Aquarell.

Wax Aquarell inneholder rene, finmalte pigmenter fra anerkjente leverandører over hele verden. Minene er ekstra tykke (7,1mm), svært fargesterke og lette å male ut med vann. Den gode kvaliteten, lysektheten og konsistensen vises på kvaliteten og holdbarheten på arbeidet. Minen er innkapslet i edelt treverk som gjør spissingen enkel. Spisses med Koh-i-Noor spesialspisser til Wax Aquarelle (01045772). Alle ingredienser er giftfrie og ufarlige.

Progresso Aquarell

Sett med akvarellstift uten treinnfatning. Kombinasjon med Mondeluz er ideelt da fargeskalaen og konsistensen på minene er den samme. I tillegg til å ha alle fordelene til akvarellblyanten er den også ypperlig til fargelegging av store felter. Man kan lett fargelegge store flater for så å male de ut med vann. Enkelt å hente farge med pensel direkte fra stiften som med tradisjonelle akvarellfarger. Eller man kan skrape fargen med kniv eller sandpapir for så å male ut med vann. Mulighetene og teknikkene er mange. Stiften er lakkert utenpå for å unngå tilgrising av hendene. Ingrediensene er giftfrie og ufarlige. Rund stift som er 153 mm lang og 7,6 mm tykk.

Magic

Diverse sett

Diverse blyanter

Viskelær og spissere

Blokker

Publisert i: