Aktuelt

Van Gogh Akvarellmaling

Kvalitetsmaling med høyeste grad av lysekthet

Van Gogh aKvarell

  • 40 høypigmenterte farger i en prisklasse
  • For både amatører og kunstnere
  • Enkel fargepåføring og blander godt
  • Rene, transparente farger med beste lysekthet
  • Godt utvalg med sett
  • Alle farger finnes i både half-pan og tube (10ml)

 

Van Gogh akvarell er en rimelig og god farge som er enkel å bruke. Amatører og elever som maler akvarell trenger ikke kjøpe de aller dyreste fargene. Fargene inneholder ingen pigmenter basert på tungmetaller, og er derfor miljøvennlige. Det finnes mange gode og brukervennlige skrin og sett med både tuber og half-pan. Bl.a. det populære Pocketbox-skrinet som blir brukt av de fleste nybegynnere.

Van_Gogh_pocketbox_akvarellmaling

Van Gogh akvarellfarger er spesielt beregnet på begynnende kunstnere, amatører, elever, men også de mer viderekomne. Det er en rimelig akvarellfarge av meget god kvalitet. Derfor er den prisgunstig for elever og amatører, men samtidig tilfredstiller den kravene til de mer kresne og kvalitetsbevisste. Utvalget av farger består av mest brukte tradisjonelle fargenyansene samt meget rene og klare farger som er lette å blande innbyrdes. Fargene inneholder ikke ekte kadmium-pigmenter, men erstatningspigmenter (azo) som også har god lysekthet, er miljøvennlige og rimelige. Alle fargene er meget finmalte med høy pigmentkonsentresjon. Fargene kan tynnes ut mye med vann før de mister farge.
Både tuber og half-pan inneholder allerede litt vann slik at de er meget lett oppløselige når man skal male. Alle farger er helt transparente, og 38 farger har høyeste grad av lys- ekthet +++. Fargenummer, fargenavn, lysekthet, pigmentindeks og EAN-kode er angitt på alle tuber og half-pan.

Van_gogh_akvarellmaling

Van Gogh Akvarell Half-pan

Van Gogh Akvarell - 10ml tube

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern