Aktuelt

Marabu Graphix

Konsept til tegning og fargelegging

MARABU GRAPHIX

– KONSEPT TIL DRODLING OG FARGELEGGING

Marabu Graphix er et kompakt, men komplett konsept som gir oss de rette redskapene. Med kun 11 varelinjer, inneholder det likevel et variert utvalg med ulike tegneredskaper og kan dermed tilby alle muligheten til å få utløp for sin kreativitet.

Serien består av:
  • Sett med 12 blyanter (6B-5H)
  • Sett med 12 akvarell fargeblyanter
  • 1 sett med 12 farger AquaPen og 3 sett med 6 farger
  • Sett med 12 stk fineliner
  • 3 ulike sett med fargeleggingskort
Størrelse på display:

Med base: 500 x 425 x 1120mm
Uten base: 500 x 425 x 420mm

Marabu_graphix«Kreativitet påvirker oss uansett hvor vi er. Det er en ide, et bilde eller en følelse vi får. Kreativiteten må flyte. Kreativitet må være fri. Hele verden er vår inspirasjonskilde og med enkle strøk, komplekse former, overflater og farger kan vi lage noe eget. Veien fra vi får impulsen til å skape noe nytt og til vi setter i gang bør være kort, uten mye forberedelser og planlegging. Vi trenger bare et tegneredskap og et stykke papir for å være kreative. Det handler ikke om kunst – det handler om å få ideene våre ned på papiret når vi måtte ønske det.»

k10089_marabu_0146

01051004_2MARABU GRAPHIX AQUPEN

Pigmentbasert akvarelltusj med to spisser. Vannbasert, luktfritt blekk som kan males ut og brukes som en akvarell på akvarellpapir. Twin-tip med penselspiss i ene enden og konturpenn i den andre. Pigmentbaserte farger gir lysekte og fargesterke farger til varige arbeider. Leveres i sett med 12 farger og tre ulike sett med 6 farger.

01051008-2.jpgMARABU GRAPHIX FINELINER

Fineliner- tusj i samme vannbaserte, pigmenterte blekk som Aqua Pen. Sett med 4 ass. sorte og 12 ass farger 0,5mm. Metallforsterket fineliner spiss. Perfekt til skisser, illustrasjoner, pennetegninger og andre kunstverk.

Marabu_aqua_pen

Marabu_fineliner

01051002-2.jpgMarabu Graphix Pencils

Sett med grafittblyanter i 12 forskjellige hardheter (6B-5H). Solid grafittmine og blyant som ikke knekker lett.

01051001-2.jpgMarabu Graphix Aqua Pencil

Sett med 12 ass. akvarellblyanter. Pigmentsterk fargemine som ikke brekker lett. Påføres akvarellpapir e.l og kan deretter males ut med vann. Kan også brukes som vanlig fargeblyant på tegnepapir.

marabu_pencil

marabu_aqua_pencil

MARABU GRAPHIX FARGELEGGINGSKORT

Postkort med detaljerte motiver til fargelegging med Marabu Graphix tusj o.l. Tre sett med 12 forskjellige motiver.

MARABU GRAPHIX AQUA PEN – VIDEO

MARABU GRAPHIX FINELINER – VIDEO

MARABU GRAPHIX AQUA PENCIL – VIDEO

MARABU GRAPHIX PENCIL – VIDEO

Produkter

Publisert i: ,

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern