Marabu Graphix

Tegning, drodling og fargelegging

MARABU GRAPHIX

– Komplett KONSEPT TIL DRODLING OG FARGELEGGING

«Kreativitet påvirker oss uansett hvor vi er. Det er en ide, et bilde eller en følelse vi får. Kreativiteten må flyte. Kreativitet må være fri. Hele verden er vår inspirasjonskilde og med enkle strøk, komplekse former, overflater og farger kan vi lage noe eget. Veien fra vi får impulsen til å skape noe nytt og til vi setter i gang bør være kort, uten mye forberedelser og planlegging. Vi trenger bare et tegneredskap og et stykke papir for å være kreative. Det handler ikke om kunst – det handler om å få ideene våre ned på papiret når vi måtte ønske det.»

k10089_marabu_0146

Permanent Marker Graphix

Alkoholbasert tusj i sterke, klare farger. Kvalitetsblekk som lukter lite og ikke smitter. Vannfast på de fleste underlag. Twin-tip med 1-2mm og 0,5mm spiss. Hette med klips. Perfekt til både illustrasjoner, skisser og ferdige tegninger. Inneholder organiske løsemidler (inneholder ikke toluene/xylene)

  • Sterke farger med høykvalitetspigmenter, lukter lite, hurtigtørkende , alkoholbasert blekk
  • Vannfast på de fleste underlag og smitter ikke.
  • Twin- tip (1 – 2 mm fibertupp og 0.5 mm metallkapslet fineliner)
  • Hette med klips

 

Sketch Marker Graphix

Alkoholbasert tusj i sterke, klare farger. Kvalitetsblekk som lukter lite og ikke smitter. Mørkere fargenyanser oppnås ved å påføre flere fargelag. Ideell for skyggelegging og graderinger. Twintip med 1-7mm cheasel tip og 1mm brush. Optimalt resultat oppnås på Markerpapir. Perfekt til både illustrasjoner, skisser og ferdige tegninger. Inneholder organiske løsemidler (inneholder ikke toluene/xylene)

  • Sterke farger med høykvalitetspigmenter, lukter lite, hurtigtørkende , alkoholbasert blekk
  • Mørkere fargenyanser oppnås med flere fargelag.
  • Twintip med 1-7mm cheasel tip og 1mm brush.
  • Optimalt resultat oppnås på Markerpapir.

 

Fineliner Graphix

Fineliner- tusj i samme vannbaserte, pigmenterte blekk som Aqua Pen. Sett med 4 ass. sorte og 12 ass farger 0,5mm. Metallforsterket fineliner spiss. Perfekt til skisser, illustrasjoner, pennetegninger og andre kunstverk.

Marabu_fineliner

Aqua Pen Graphix

Pigmentbasert akvarelltusj med to spisser. Vannbasert, luktfritt blekk som kan males ut og brukes som en akvarell på akvarellpapir. Twin-tip med penselspiss i ene enden og konturpenn i den andre. Pigmentbaserte farger gir lysekte og fargesterke farger til varige arbeider. Leveres i sett med 12 farger og tre ulike sett med 6 farger.

Marabu_aqua_pen

Pencil Graphix

MARABU GRAPHIX AQUA PEN – VIDEO

MARABU GRAPHIX FINELINER – VIDEO

MARABU GRAPHIX AQUA PENCIL – VIDEO

MARABU GRAPHIX PENCIL – VIDEO

Publisert i: ,