Aktuelt

Fabriano 1264

En serie for alle teknikker

FABRIANO SERIE 1264

Lekkert papir siden 1264

Fabriano har vært synonymt med lekkert papir av høy kvalitet siden 1264, og har vært elsket av da Vinci, Beethoven, Michelangelo og brukt i deres mesterverk .

1264 Fabriano’s første maxi-serie. En stor serie for alle teknikker  som inneholder papir av rett kvalitet, i rett mengde og til rett pris. Serien er perfekt for studenter, nybegynnere, amatører og kunstentusiaster – også profesjonelle. Med sitt omfattende utvalg, dekker serien alle behov og alle teknikker.

  • Egne serier til tegning, skisse, illustrasjon, akvarell og mix media teknikker 
  • 7ulike papirtyper, over 24 varianter  
  • Tydelig, iøynefallende og karakteristisk design 
  • Miljøvennlige, FSC-sertifiserte produkter, produsert med egen vannkraft
  • Syrefritt papir, overholder ISO 9706-regulering for lang levetid
  • Produsert i Italia 

FABRIANO 1264 SKETCH

Skisseblokk med elfenbensfarget, syrefritt papir på 90g med lett struktur. Ideelt papir for alle skisseteknikker, blyant, fargeblyant, penn, kull, pasteller og andre tørre medier. Lett å viske. Passer til skolebruk og for nybegynnere som ønsker god kvalitet. Spiralblokker med mikroperforert kant, og blokker med 1 limt side.

FABRIANO 1264 DRAWING

Tegneblokk med naturhvitt, syrefritt papir på 180g med naturlig overflate. Ideelt papir for blyant, fargeblyant, penn, kull, pasteller og andre tørre medier. Lett å viske. Spiralblokker i A-størrelser.

FABRIANO 1264 MARKER

Markerblokk med ikke-blødende, litt transparent papir på 70g med superglatt overflate. Ideelt papir til alle typer markere og penner, både alkoholbaserte og løsemiddelbaserte. Til skisser, teknisk tegning og kalligrafi, samt overføring av motiv. Blokker i A-størrelser som er limt på en side.

FABRIANO 1264 MIXED MEDIA

Mixed Media blokk med naturhvit, syrefritt papir på 300g med medium struktur. Egner seg for både tørre og våte teknikker med blyant, fargeblyant, kull, pasteller, penn, blekk, akryl, gouache og akvarell uten bruk av altfor mye vann. Spiralblokker med mikroperforert kant i A-størrelser.

FABRIANO 1264 WATERCOLOUR

Akvarellblokk med syrefritt akvarellpapir i 25% bomull med medium ru overflate (Cold pressed) i 300g. Spesielt godt egnet til våte teknikker i akvarell, gouache, akryl, blekk og blyant. For både studenter og profesjonelle. Spiralblokker i A- størrelser.

FABRIANO 1264 BLACK

Sort tegnepapir med to ulike overflater. Syrefritt papir i 200g med en glatt og en ru (Cold pressed) overflate. Brukes til både tegning med blyant og pastell, maling med akryl og til scrapbooking. Spiralblokker i A- størrelser.

FABRIANO 1264 BRISTOL

Blokk med teknisk tegnepapir i 200g med glatt overflate. Syrefritt, sterkt papir med optimal viskefasthet. Til detaljtegning, teknisk tegning og illustrasjoner med blyant, kull, pastell, penn, blekk, tusj, airbrush og lett akvarell. Blokker i A-størrelser som er limt på en side

Publisert i: