Aktuelt

Akvarellkampanje

15. mai - 15. juni

Bli med på årets akvarellkampanje! Her finner du et bredt utvalg til akvarellmalere med både farger, papir og pensler til gode kampanjepriser. Vi har tilbud på utvalgte blokker fra Fabriano Artistico i den nye forbedrede kvaliteten, samt løse ark i 56x76cm i både 300g og 640g. Perfekt å kombinere med Rembrandt akvarellmaling og Kolinex pensler som også er på kampanjetilbud. Fabriano Watercolour akvarellblokker og Van Gogh akvarellfarger er faste bestselgere – legg merke til den gode prisen på gavepakken med Van Gogh pocketbox og van Gogh akvarellblokk.

REMBRANDT AKVARELL

Akvarellfarger i beste kunstnerkvalitet for profesjonelle kunstnere. Maksimal pigmenttetthet og lysekthet. Kampanjepriser på alle løse farger i tuber og half-pan, samt to utvalgte sett.

Les mer om Rembrandt akvarell her.

VAN GOGH AKVARELL

Akvarellfarger som passer for både amatører og profesjonelle kunstnere. Kampanjepriser på alle løse farger i tuber og half-pan. Gavesett med Van Gogh pocketbox + Van Gogh akvarellblokk 300g 24x32cm.

Les mer om Van Gogh akvarell her.

HALF PAN

TUBE 10 ML

HALF PAN

TUBE 10 ML

ALF BJERCKE KOLINEX

Det holdbare, økologiske og veganske alternativet til mårhårspensler. En penselserie med enestående egenskaper som også tilfredsstiller akvarellmalere som stiller høyere krav. Les mer om egenskaper og erfaringer fra kunstnere i aktueltsaken under her. Nå får du kampanjepriser på alle Kolinex penselserier med kort skaft.

Les mer om Kolinex her.

Alf Bjercke Kolinex – 9301 Rund

Rund pensel til tradisjonell akvarellmaling. Leveres med kort, brunlakkert skaft i ni størrelser fra 00 – 22.

Alf Bjercke Kolinex – 9317 Flat

Flat pensel til tradisjonell akvarellmaling. Leveres med kort, brunlakkert skaft i åtte størrelser fra 02 – 24.

Alf Bjercke Kolinex – 9309 Liner

Rund fineliner med ekstra lange «hår» til skrift og ekstra tynne linjer. Leveres med kort, brunlakkert skaft i fem størrelser fra 0 – 06.

Alf Bjercke Kolinex – 9308 Skrå

Flat pensel med skråskåret tupp. Leveres med kort, brunlakkert skaft i fire størrelser fra ½» til ¾».

Alf Bjercke Kolinex – 9307 Flat

Alf Bjercke Kolinex – 9310 Kattetunge

Flat, bred pensel med spiss kattetungeform. Leveres med kort, brunlakkert skaft i tre størrelser fra 1/2″ til 1″.

Alf Bjercke Kolinex – 9313 Viftepensel

Vifteformet pensel til spesielle teknikker. Leveres med kort, brunlakkert skaft i fire størrelser fra 02-10.

Alf Bjercke Kolinex – 2193 Fordriver

Flat, bred pensel med flatt, kort skaft. Ideell til akvarellteknikker med mye vann i store formater. Leveres i fem størrelser fra 25 – 100mm.

FABRIANO ARTISTICO

Artistico-papiret kom i 2021 i ny, forbedret utgave merket «Enhanced Quality». Dette er akvarellpapir i aller beste kunstnerkvalitet til konkurransedyktige priser. Nå gir vi ekstra gunstige kampanjepriser på blokker i utvalgte nye størrelser både i Traditional White og Extra White.

Les mer om Artistico her.

ARTISTICO TRADITIONAL WHITE – BLOKKER

ARTISTICO EXTRA WHITE – BLOKKER

 

FABRIANO ARTISTICO 56x76cm

FABRIANO WATERCOLOUR

Watercolour-serien er akvarellblokker som passer til både kunstnere og studenter. Syrefritt papir med 25 % bomull i flere gramvekter og overflater. Ideell til akvarell, tempera, gouache, akryl, blekk og tegning.

Publisert i: