Aktuelt

Alf Bjercke Kolinex pensel

– et alternativ til Kolinsky mårhår

Alf Bjercke Kolinex

Det satses mye på utvikling av syntetiske pensler. Dette ser vi i stadig nye og bedre penseltyper med kvaliteter tett opp mot naturlige hårpensler. Dette er Kolinex serien et godt eksempel på.

Kolinex er en nyutviklet penselserie med egenskaper som er helt på høyde med Kolinsky mårhår. Dette skyldes tilpasning og ny bruk av penselfibre i ulike lengder. Dette gjør at penselen holder på mye vann samtidig som den har en presis og tynn spiss. Disse fibrene har også en utmerket spenst og holdbarhet. Fordelen med syntetiske pensler er at de også kan produseres i alle de tykkelser og fasonger man ønsker. Kolinex tilbys i et stort utvalg penseltyper. Dette er derfor en komplett serie med akvarellpensler i aller beste kvalitet til de fleste teknikker. Ideell til akvarell, men også til blekk, Ecoline og andre typer tyntflytende maling.

Syntetiske pensler med egenskaper tilnærmet Kolinsky mårhår. Smidig og holdbar pensel som holder på veldig mye vann. Kort, brunlakkert skaft. Spesielt god til alle teknikker i akvarell.

Alf Bjercke Kolinex - 9301 Rund

Rund pensel til tradisjonell akvarellmaling. Leveres med kort, brunlakkert skaft i ni størrelser fra 00 – 22.

Alf Bjercke Kolinex - 9317 Flat

Flat pensel til tradisjonell akvarellmaling. Leveres med kort, brunlakkert skaft i åtte størrelser fra 02 – 24.

Alf Bjercke Kolinex - 9309 Liner

Rund fineliner med ekstra lange «hår» til skrift og ekstra tynne linjer. Leveres med kort, brunlakkert skaft i fem størrelser fra 0 – 06.

Alf Bjercke Kolinex - 9310 Kattetunge

Flat, bred pensel med spiss kattetungeform. Leveres med kort, brunlakkert skaft i tre størrelser fra 1/2″ til 1″.

Alf Bjercke Kolinex - 9308 Skrå

Flat pensel med skråskåret tupp. Leveres med kort, brunlakkert skaft i fire størrelser fra ½» til ¾».

Alf Bjercke Kolinex - 2193 Fordriver

Flat, bred pensel med flatt, kort skaft. Ideell til akvarellteknikker med mye vann i store formater. Leveres i fem størrelser fra 25 – 100mm.

Alf Bjercke Kolinex - 9313 Viftepensel

Vifteformet pensel til spesielle teknikker. Leveres med kort, brunlakkert skaft i fire størrelser fra 02-10.

Alf Bjercke Kolinex - Vendbar pensel

Rund pensel med vendbart metallskaft som kan brukes som hette. Perfekt reisepensel å ha i vesken. Leveres i to størrelser 04 og 08.

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern