Aktuelt

Magnani 1404

Papir av høy kvalitet

Magnani 1404 stammer fra den historiske Magnani papirfabrikken, en av de eldste i verden, opprinnelig lokalisert ved bredden av elven Pescia i Toscana. Historien går tilbake til 1400-tallet og de hadde kunder som Napoleon Bonaparte, Picasso, De Chirico, Annigoni og D’Annunzio som ga de i oppdrag å produsere papir til deres studier eller arbeider. I dag retter de seg mot et nisjemarked med høykvalitetspapir av 100% bomull produsert eksklusivt på sylinderformmaskiner. Papirproduktene er produsert for å holde seg uendret over tid, i dag som for seks hundre år siden, baserer Magnani 1404  seg på kunnskap overlevert fra generasjon til generasjon.

ANNIGONI

Beige tegnepapir av 100% bomull tilsatt fargede cellulosefibre. Papiret har en naturlig ru overflate og er syre- og klorfritt, slik at det ikke gulner. Passer spesielt til teknikker med kull, rødkritt og pastell. Det er laget på en sylinderformmaskin, etter «oppskriften» perfeksjonert av Magnani sine papirmestere sammen med Maestro Pietro Annigoni som brukte papiret til studiene.

ITALIA

Akvarellpapir av 100% bomull. Papiret har en kaldpresset overflate og er syre- og klorfritt, slik at det ikke gulner. Passer til alle våte teknikker som akvarell, gouache, blekk og akryl. Det er laget på en sylinderformmaskin ved hjelp av filtmatte av en eksklusivt Cartiere Magnani design.

PORTOFINO

Akvarellpapir av 100% bomull. Papiret har en varmpresset overflate og er syre- og klorfritt, slik at det ikke gulner. Passer til alle våte teknikker som akvarell, gouache, blekk og akryl. Det er laget på en sylinderformmaskin ved hjelp av filtmatte av en eksklusivt Cartiere Magnani design.

TOSCANA

Akvarellpapir av 100% bomull. Papiret har en ru overflate og er syre- og klorfritt, slik at det ikke gulner. Passer til alle våte teknikker som akvarell, gouache, blekk og akryl. Det er laget på en sylinderformmaskin ved hjelp av filtmatte av en eksklusivt Cartiere Magnani design.

PESCIA

Trykkpapir av 100% bomull med en veldig glatt overfalte. Tilgjengelig i 5 forskjellige farger. Ideell til etsing, gravering, dyptrykk, akvatint, steinlitho og silketrykk.

INCISIONI

Trykkpapir av 50% bomull og 50% cellulose. Perfekt til alle trykkteknikker, spesielt etsing.

 

CORONA

Trykkpapir av 50% bomull og 50% cellulose med ru overflate. Ideell til alle trykkteknikker, spesielt steinlito og etsing.

Publisert i: