Aktuelt

Sakura

"Your Choice to Perfection"

Sakura

«Your Choice to Perfection»

Sakura ble etablert i 1921 og har siden den gang kontinuerlig jobbet for utvikle innovative fargeleggings- og skriveredskaper. Som skaper av produkter som oljepastellen Cray-Pas og teknologien bak geleblekket i gelepenner, har Sakura uten tvil endret vårt syn på farger og skrift.

I 2021 var det 100 år siden Sakura ble etablert av familien Nishimura i Japan. Siden den gang har Sakura utviklet seg til å bli en av verdens ledende produsenter av skrive- og tegneprodukter. Det brede produktspekteret varierer fra tegneredskaper av høyeste kvalitet for de kreative, til funksjonelle skriveredskaper til hjemmet, kontoret og industrien.

 

 

SAKURA PIGMA GRAY

Pigma Micron og Brush kommer i to gråtoner, lys kald og kald grå.  Med disse gråtonene kan du legge til nyanser, dybde og flere lag i illustrasjoner, tegninger, bullet journaling og mye mer.

Sakura Pigma Micron

sakura_pigma_micron

SAKURA PIGMA MICRON

Pigma var den første «fine-lineren» til skrift og tegning, som både var vannfast og hadde hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat. Lysekte både for sollys og UV lys. Syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier. Velegnet til skrift, tegning og til bruk med bl.a. akvarellfarger. Fester på både papir, tre, stoff og kartong. Meget tynn og presis spiss forsterket med metall. Føres i mange forskjellige strekbredder.

Sakura Pigma Micron

Pigma micron sort

Pigma micron sort - sett

Pigma micron 05 farger

Pigma micron farger - sett

Jubileumssett 2021

Sakura Special Edition Black&Gold sett. Den unike Pigma Micron med utvalgte jubileumsett i ny drakt. Lekker sort penn med gulldetaljer inspirert av Art Deco bevegelsen i 1921. Sett med 3, 6 og 12 ulike strekbredder i sort.

Sakura Pigma Graphic

Permanent tusj til tegning og skrift. Hurtigtørkende, lysekte pigment tusj som tørker vannfast (som Pigma Micron). Graphic 1 har strekbredde 1mm. Graphic 2 og 3 er kalligrafitusj med strekbredde 2 og 3 mm.

Sakura Pigma Brush

Permanent tusj med penselspiss. Hurtigtørkende, syrefri, lysekte pigment tusj som tørker vannfast (som Pigma Micron). Til kinesisk skrift, kort, menyer, scrapbook, men også i kombinasjon med pennetegning og akvarell. Strekbredde opp til 3 mm.

Sakura Pigma Micron PN

Sakura har nå utvidet Pigma-serien med en penn som ideel til all hverdags-skriving, og som har de samme gode kvalitetene som Pigma er kjent for. Lysekte, permanent, vannfast, tørker raskt og ph-nøytral. Pigma Micron PN har en sterk plastikktupp (Plastic Nib=PN) som gir en pausefri skriveopplevelse og tilbys i 8 populære farger. Tuppen (polyacetal) er laget for å gi en optimal blekk-strøm uavhengig om du skiver sakte eller raskt, er høyre- eller venstrehendt og uavhengig av skrivevinkel. Streken er medium til fin (0,4/0,5mm) avhengig av skrivestil. Pigma PN passer til Bullet journaling, hand lettering, tankekart, designs kisser, dagbøker, tegning/skissing, scrapbooking. Hverdagspenn til hjem og kontor, skolearbeid, notater og mye mer.

Pro Sketch Display

Display med de beste produktene fra Sakura til skissing, tegning, skriving, illustrering med mer!

 • Pigma Micron Sort 003-08
 • Pigma Graphic 1 & 2
 • Pigma Brush Sort
 • Pigma Brush Pen FB, MB & BB
 • Gelly Roll Basic Hvit 05, 08 & 10
 • Gelly Roll Basic Sort

Sakura Pigma Illustration & Lettering

Sakura Manga & Pigma Sensei

sakura_manga

SAKURA KOI COLORING BRUSH PEN

Luktfri, vannbasert tusj med penseltupp til skrift og fargelegging. Transparente, klare farger som kan brukes lag på lag for mørkere nyanser eller for å blande farger. Den fleksible penseltuppen gjør det mulig å lage både fine, middels og brede linjer ved å endre presset. Fargeløs blender kan kjøpes separat og brukes for ekstra transparente, jevne graderinger og fargeblandinger.

Bestill løse farger.

SAKURA KOI WATER COLORS

Koi Water Colors er akvarellfarger til å illustrere, dekorere og lage kunstverk med.  Kolleksjonen består av både små og store sett, med få utvalgte farger til å ha med på reisen eller med stort fargespekter til å ha på arbeidsbordet. Settene inneholder alt man trenger; blandepalett, svamp og pensel med vannbeholder.  Mal hvor som helst, når som helst!

KOI WATER BRUSH

Nylonpensel som skrus på skaft med vannbeholder. Man slipper å dyppe penselen i vann. Klem på vannbeholderen for å tilføre vann. Veldig praktisk pensel til alle vannbaserte farger.

SAKURA SKETCH NOTEBOOK

 • Kremhvitt eller sort papir
 • 80 sider 
 • 140 g/m
 • Syrefri

Passer perfekt til produkter fra SAKURA:

 • Blekk
 • Blyant
 • Oljepastell
 • Kull

Gelly Roll pennene fra Sakura er vannbaserte gelerollere med pigmentert blekk. De skriver ekstremt lett og behagelig uten å legge trykk på når man skriver. Dette er takket være det unike gele-blekket som Sakura er verdenskjent for. Den skriver vannfast, lysekte, luktfritt og tåler kjemikalier. Gelly Roll finnes i flere varianter som alle har samme kvalitetsblekk, bare med forskjellige effekter

Sakura Gelly Roll Basic

Sakura Gelly Roll Basic er en skrivepenn som brukes mest til skrift. Den kommer i sort og hvit og gir en dekkende strek. Pennen er ypperlig til fotoalbum, kort o.l. og det hvite blekket dekker utmerket på sort papir og fotografier.

Sakura Gelly Roll Stardust

Sakura Gelly Roll Stardust gir en effektfull og gnistrende glittereffekt. Til skrift, tegning, scrapbook, kortlaging eller annen papirhobby.

Sakura Gelly Roll Metallic

Sakura Gelly Roll Metallic gir en skinnende metallic-effekt. Den er ypperlig til skrift, tegning, scrapbook, kortlaging eller annen papirhobby. Pennen gir en dekkende strek på glatt, hvitt og sort papir.

Sakura Gelly Roll Moonlight

Sakura Gelly Roll Moonlight fungerer like godt på lyse og mørke underlag. Pennene har matte neonfarger med fluorescerende element, som gjør at fargene lyser i blacklight.

Sakura Pen-Touch

Permanent og vannfast merkepenn uten xylene. Kan brukes på de aller fleste underlag. Alkoholbasert blekk som fester godt på både metall, glass, plast og foto i tillegg til papir, tre og tekstil. Meget god universal merkepenn, men også fin til kort og scrapbook og dekorering/hobbybruk. To spisser (0,3 mm og 1,0 mm).

Sakura Permapaque

Sakura Quickie Glue

Sakura Whiteboard Markers

Perfekt industrimerkepenn til offshore, verksteder, transport, lager mm. Farge i fast form av pigment, harpiks og løsemidler som er vannfast, permanent og tåler både rust og kjemikalier. Solid Marker tørker raskt, flasser ikke av og vil ikke renne som maling. Kan også brukes under vann. Ideell på tre, plast, stål og jern, stoff, gummi, papp, glass, glassfiber og betong. På grunn av sine ubegrensede bruksområder er Solid Marker mye brukt i metallindustri, offshore, byggebransjen, av sveisere, i fabrikkproduksjon, skogbruk, på samlebånd og fryselagre, i bildekkbransjen, VVS og til avløpssystemer. Kan fjernes fra glatte overflater med terpentin- og whitespirit baserte løsemidler.

Solid marker leveres i flere utgaver tilpasset ulike bruksområder. En for høye temperaturer opp til 200°C som er ypperlig til merking materialer som blir utsatt for høy varme, og en for lave temperaturer ned til -40°C som gjør den egnet til merking på fryselagre o.l. En variant som lyser i mørke og en spesielt til rustent metall.

Low Halogen
Merkestift med lavt halogen- og metallinnhold som gjør at den ikke reagerer på rust. Ideell til petrokjemisk industri, raffinerier, offshore, transport, infrastruktur og luftfart. 100°C til -40°C.

Sakura cray-pas

Display

Publisert i: