Sakura

"Your Choice to Perfection"

Sakura

«Your Choice to Perfection»

Sakura ble etablert i 1921 og har siden den gang kontinuerlig jobbet for utvikle innovative fargeleggings- og skriveredskaper. Som skaper av produkter som oljepastellen Cray-Pas og teknologien bak geleblekket i gelepenner, har Sakura uten tvil endret vårt syn på farger og skrift.

I 2021 var det 100 år siden Sakura ble etablert av familien Nishimura i Japan. Siden den gang har Sakura utviklet seg til å bli en av verdens ledende produsenter av skrive- og tegneprodukter. Det brede produktspekteret varierer fra tegneredskaper av høyeste kvalitet for de kreative, til funksjonelle skriveredskaper til hjemmet, kontoret og industrien.

 

 

SAKURA GELLY ROLL

Gelly Roll fra Sakura er vannbaserte gelepenner med pigmentert blekk. De skriver ekstremt lett og behagelig uten å legge trykk på når man skriver. Dette er takket være det unike gele-blekket som Sakura er verdenskjent for. Den skriver vannfast, lysekte, luktfritt og tåler kjemikalier. Gelly Roll finnes i flere varianter som alle har samme kvalitetsblekk, bare med forskjellige effekter.

SAKURA KOI

Fargelegg enkelt, hvor som helst og når som helst med Koi! Med denne produktserien kan man lage fargerike illustrasjoner, håndskrevne tekster og akvareller. Den fleksible penseltuppen til Koi Coloring Brush Pens gjør det lett å fargelegge jevnt og å skrive bokstaver i fine fargenyanser. Koi Watercolor settene er praktiske, enten man maler akvareller i atelieret eller på farten. Sammen med de påfyllbare Koi vannpenslene kan man skape vakre fargeoverganger og akvarelleffekter. For best resultat, bruk Koi-fargene dine på det robuste papiret i Koi Mixed media blokkene. Blokkene er også egnet for ulike typer penner, blyanter og maling.

SAKURA IDENTI-PEN

Permanent og vannfast merkepenn uten xylene. Kan brukes på de aller fleste underlag. Alkoholbasert blekk som fester godt på både metall, glass, plast og foto i tillegg til papir, tre og tekstil. Meget god universal merkepenn, men også fin til kort og scrapbook og dekorering/hobbybruk. To spisser (0,3 mm og 1,0 mm).

Perfekt industrimerkepenn til offshore, verksteder, transport, lager mm. Farge i fast form av pigment, harpiks og løsemidler som er vannfast, permanent og tåler både rust og kjemikalier. Solid Marker tørker raskt, flasser ikke av og vil ikke renne som maling. Kan også brukes under vann. Ideell på tre, plast, stål og jern, stoff, gummi, papp, glass, glassfiber og betong. På grunn av sine ubegrensede bruksområder er Solid Marker mye brukt i metallindustri, offshore, byggebransjen, av sveisere, i fabrikkproduksjon, skogbruk, på samlebånd og fryselagre, i bildekkbransjen, VVS og til avløpssystemer. Kan fjernes fra glatte overflater med terpentin- og whitespirit baserte løsemidler.

SAKURA PIGMA GRAY

Pigma Micron og Brush kommer i to gråtoner, lys kald og kald grå.  Med disse gråtonene kan du legge til nyanser, dybde og flere lag i illustrasjoner, tegninger, bullet journaling og mye mer.

Sakura Pigma Micron

sakura_pigma_micron

SAKURA PIGMA MICRON

Pigma var den første «fine-lineren» til skrift og tegning, som både var vannfast og hadde hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat. Lysekte både for sollys og UV lys. Syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier. Velegnet til skrift, tegning og til bruk med bl.a. akvarellfarger. Fester på både papir, tre, stoff og kartong. Meget tynn og presis spiss forsterket med metall. Føres i mange forskjellige strekbredder.

Sakura Pigma Micron

Pigma micron sort

Pigma micron sort - sett

Pigma micron 05 farger

Pigma micron farger - sett

Jubileumssett 2021

Sakura Special Edition Black&Gold sett. Den unike Pigma Micron med utvalgte jubileumsett i ny drakt. Lekker sort penn med gulldetaljer inspirert av Art Deco bevegelsen i 1921. Sett med 3, 6 og 12 ulike strekbredder i sort.

Sakura Pigma Graphic

Permanent tusj til tegning og skrift. Hurtigtørkende, lysekte pigment tusj som tørker vannfast (som Pigma Micron). Graphic 1 har strekbredde 1mm. Graphic 2 og 3 er kalligrafitusj med strekbredde 2 og 3 mm.

Sakura Pigma Brush

Permanent tusj med penselspiss. Hurtigtørkende, syrefri, lysekte pigment tusj som tørker vannfast (som Pigma Micron). Til kinesisk skrift, kort, menyer, scrapbook, men også i kombinasjon med pennetegning og akvarell. Strekbredde opp til 3 mm.

Sakura Pigma Micron PN

Sakura har nå utvidet Pigma-serien med en penn som ideel til all hverdags-skriving, og som har de samme gode kvalitetene som Pigma er kjent for. Lysekte, permanent, vannfast, tørker raskt og ph-nøytral. Pigma Micron PN har en sterk plastikktupp (Plastic Nib=PN) som gir en pausefri skriveopplevelse og tilbys i 8 populære farger. Tuppen (polyacetal) er laget for å gi en optimal blekk-strøm uavhengig om du skiver sakte eller raskt, er høyre- eller venstrehendt og uavhengig av skrivevinkel. Streken er medium til fin (0,4/0,5mm) avhengig av skrivestil. Pigma PN passer til Bullet journaling, hand lettering, tankekart, designs kisser, dagbøker, tegning/skissing, scrapbooking. Hverdagspenn til hjem og kontor, skolearbeid, notater og mye mer.

Pro Sketch Display

Display med de beste produktene fra Sakura til skissing, tegning, skriving, illustrering med mer!

 • Pigma Micron Sort 003-08
 • Pigma Graphic 1 & 2
 • Pigma Brush Sort
 • Pigma Brush Pen FB, MB & BB
 • Gelly Roll Basic Hvit 05, 08 & 10
 • Gelly Roll Basic Sort

Sakura Pigma Illustration & Lettering

Sakura Manga & Pigma Sensei

sakura_manga

SAKURA SKETCH NOTEBOOK

 • Kremhvitt eller sort papir
 • 80 sider 
 • 140 g/m
 • Syrefri

Passer perfekt til produkter fra SAKURA:

 • Blekk
 • Blyant
 • Oljepastell
 • Kull

Sakura Pen-Touch

Sakura Permapaque

Sakura Quickie Glue

Sakura Whiteboard Markers

Sakura cray-pas

Display

Publisert i: