Aktuelt

Sakura Gelly Roll

Gelepenner med pigmentert blekk

Gelly Roll fra Sakura er vannbaserte gelepenner med pigmentert blekk. De skriver ekstremt lett og behagelig uten å legge trykk på når man skriver. Dette er takket være det unike gele-blekket som Sakura er verdenskjent for. Den skriver vannfast, lysekte, luktfritt og tåler kjemikalier. Gelly Roll finnes i flere varianter som alle har samme kvalitetsblekk, bare med forskjellige effekter.

Gelly Roll Basic

Hvit gelepenn for tegning og skrift i tre spisstørrelser: 05 Fin, 08 Medium og 10 Bold. Det dekkende hvite blekket er fremtredende på mørkt og farget papir og får «highlights» og detaljer til å poppe i illustrasjoner, tegneserier og mixed media arbeider.

Gelly Roll Classic

Den originale Gelly Roll-pennen. Kommer i en rekke grunnleggende farger og to ulike strekbredder. Den er ideell for skriving, tegning, dekorering og andre kreative bruksområder.

  • 06 Fine: 0,3 mm
  • 08 Medium: 0,4 mm

GELLY ROLL GOLD & SILVER SHADOW

Gelly Roll Silver Shadow og Gold Shadow skriver enten i metallisk sølv eller gull med en farget kontur. Disse pennene gir den samme behagelige, glatte skriveopplevelsen som de andre Gelly Roll-pennene, men med en unik effekt. Perfekte for invitasjoner, håndlagde kort, dekorativ skrift og tegninger. For best mulig resultat, bruk den på hvitt papir.

Gelly Roll Metallic

Sakura Gelly Roll Metallic gir en skinnende metallic-effekt. Den er ideel til tegning, journaling, dekorasjon og skrift. Pennen gir en dekkende strek på både lyst og mørkt papir.

Gelly Roll Stardust

Sakura Gelly Roll Stardust gir en effektfull og spesiell glittereffekt. Glitterpennene gir glitrende detaljer til skrift, tegning og dekor. Passer til alle typer papir i ulike farger. Den er også perfekt i kombinasjon med akvarellmaling.

Gelly Roll Moonlight 06 FINE

Gelly Roll Moonlight 06 har dekkende farger og en fin spiss med strekbredde på 0,35 mm. Pennene skriver jevnt og har en jevn flyt av blekk. De fine linjene tørker raskt og falmer ikke. Ideell for tegning, skrift, journaling og dekorasjon og perfekt for bruk på farget, hvitt og svart papir.

Gelly Roll Moonlight 10 MEDIUM

Gelly Roll Moonlight 10 har dekkende farger og en medium spiss med strekbredde på 0,5 mm. De kommer i to varianter; fluoriserende neonfarger som lyser i blacklight og pastellnyanser. Pennene skriver jevnt og har en jevn flyt av blekk. De fine linjene tørker raskt og falmer ikke. Ideell for tegning, skrift, journaling og dekorasjon og perfekt for bruk på farget, hvitt og svart papir.

GELLY ROLL GLAZE

Glaze 3D-roller gir blank relieff- og 3D-effekt på alle glatte overflater som papir, gummi, plast, glass og metall. Den kan brukes til dekor av smykker, plast, glass og metall. Ved bruk må man legge litt press på pennen og gi blekket tid til å flyte ut og gi full 3D effekt. Det gjennomsiktige blekket har litt lengre tørketid og er ideelt for dekorative bruksområder., og ikke til vanlig skrift som de andre gelly rollerne. La tørke i 45-60 sekunder.

Publisert i: