Aktuelt

Sakura Solid Marker

Merkestift for industri

Sakura Solid Marker

Perfekt industrimerkepenn til offshore, verksteder, transport, lager mm. Farge i fast form av pigment, harpiks og løsemidler som er vannfast, permanent og tåler både rust og kjemikalier. Solid Marker tørker raskt, flasser ikke av og vil ikke renne som maling. Kan også brukes under vann. Ideell på tre, plast, stål og jern, stoff, gummi, papp, glass, glassfiber og betong. På grunn av sine ubegrensede bruksområder er Solid Marker mye brukt i metallindustri, offshore, byggebransjen, av sveisere, i fabrikkproduksjon, skogbruk, på samlebånd og fryselagre, i bildekkbransjen, VVS og til avløpssystemer. Kan fjernes fra glatte overflater med terpentin- og whitespirit baserte løsemidler.

Solid marker leveres i flere utgaver tilpasset ulike bruksområder. En for høye temperaturer opp til 200°C som er ypperlig til merking materialer som blir utsatt for høy varme, og en for lave temperaturer ned til -40°C som gjør den egnet til merking på fryselagre o.l. En variant som lyser i mørke og en spesielt til rustent metall.

Low Halogen
Merkestift med lavt halogen- og metallinnhold som gjør at den ikke reagerer på rust. Ideell til petrokjemisk industri, raffinerier, offshore, transport, infrastruktur og luftfart. 100°C til -40°C.

 

 

Solid Marker High Temp

200°C til -10°C. Strekbredde 12mm.

Solid Marker High Temp Fine

200°C til -10°C.

Solid Marker Low Temp

100°C til -40°C. Strekbredde 12mm.

Low Halogen Solid Marker

100°C til -40°C. Strekbredde 12mm.

Solid Marker Glow in the Dark

120°C til -10°C. Selvlysende.

Publisert i: