Aktuelt

Sakura Koi

Fargelegging, skrift og akvarell

Fargelegg enkelt, hvor som helst og når som helst med Koi! Med denne produktserien kan man lage fargerike illustrasjoner, håndskrevne tekster og akvareller. Den fleksible penseltuppen til Koi Coloring Brush Pens gjør det lett å fargelegge jevnt og å skrive bokstaver i fine fargenyanser. Koi Watercolor settene er praktiske, enten man maler akvareller i atelieret eller på farten. Sammen med de påfyllbare Koi vannpenslene kan man skape vakre fargeoverganger og akvarelleffekter. For best resultat, bruk Koi-fargene dine på det robuste papiret i Koi Mixed media blokkene. Blokkene er også egnet for ulike typer penner, blyanter og maling.

Koi Coloring Brush Pen

  • Tusj med fleksibel penseltupp
  • Vannbasert og luktfri
  • Klare, transparente farger

Luktfri, vannbasert tusj med penseltupp til skrift og fargelegging. Transparente, klare farger som kan brukes lag på lag for mørkere nyanser eller for å blande farger. Den fleksible penseltuppen gjør det mulig å lage både fine, middels og brede linjer ved å endre presset. Fargeløs blender kan kjøpes separat og brukes for ekstra transparente, jevne graderinger og fargeblandinger.

 

Koi Coloring Brush Pen - Sett

Koi Coloring Brush Pen - Løse farger

Koi Mixed Media Paper

Koi mixed media-papir har den perfekte overflaten for å kombinere ulike teknikker. Det ekstra hvite og ultraglatte 290g papiret fremhever fargene på en strålende måte og er ideelt til å bruke med akvarellmaling, tusjer, finelinere, gelepenner, gouache, blekk, kull og blyant. Laget av 100% toppkvalitets cellulose. Perfekt i kombinasjon med Koi akvarellmaling og pensler!

Koi Water Brush

Myk nylonpensel med unik påfyllbar vannbeholder, og med en stopper som forhindrer lekkasje når du fjerner penseltuppen. Man slipper å dyppe penselen i vann. Klem på vannbeholderen for å tilføre vann. Veldig praktisk pensel til alle vannbaserte farger. Mal med akvarellmaling hvor som helst og når som helst med Koi Water Brush.

KOI WATER COLORS

Koi Water Colors er akvarellfarger til å illustrere, dekorere og lage kunstverk med. Kolleksjonen består av både små og store sett, med få utvalgte farger til å ha med på reisen eller med stort fargespekter til å ha på arbeidsbordet. Settene inneholder alt man trenger; blandepalett, svamp og pensel med vannbeholder. Mal hvor som helst, når som helst!

Publisert i: