Aktuelt

Amsterdam All Acrylics

Komplett akrylserie

 Amsterdam all Acrylics

Dream x Create

Alle har noe kreativt i seg. Amsterdam tror på kunstneren som åpner opp øynene og har mot til å stå for det. Prøv å forvandle drømmer til kreasjoner. Bruk en idé, se rundt deg. Overrask deg selv. Våg å drømme i farger.

Amsterdam er perfekte til å uttrykke ideer og tanker i farger. Både Amsterdam akrylmaling, markere og spraymaling kan brukes på de fleste underlag. Alt fra papp, tre og lerret til terrakotta, papir og stoff. En herlig mulighet til å utvide dine kreative ferdigheter. Ønsker du å bruke Amsterdam akrylmaling, markere og spray sammen? Ikke noe problem! Alle disse finnes i samme fargenummer og fargenyanse. derfor er det alltid enkelt å velge riktig farge og å kombinere disse med forskjellig uttrykksform.

Amsterdam_komplett

Amsterdam standard series

 • Klare, rene akrylfarger med god pigmenttetthet.
 • Mange spesielle farger i tillegg til primærfarger for fargelære
 • 73 av 90 farger med meget god lysekthet (+++)
 • Resirkulerbar plastemballasje i mange størrelser (20-1000ml)

Amsterdam acryl standard series er en moderne, rimelig akrylmaling av god kvalitet. Standard series er utviklet spesielt for moderne kunstnere, amatører og storforbrukere av maling. Fargen blir også benyttet mye til undervisning. Serien har et stort fargeutvalg på 90 farger hvorav mange utradisjonelle, moderne farger som appellerer til yngre malere, designere og nybegynnere. Man behøver ikke å kunne male for å få til et spennende bilde. Mange vil bare male enkle mønstre for å matche hjemmeinteriøret eller lage fargesprakende non figurative bilder. Den vannbaserte fargen tørker raskt. Pensler og utstyr rengjøres med vann før malingen er tørr. Tørket akrylmaling er vannfast. Alle farger kan selvfølgelig blandes innbyrdes. De kan også tynnes ut med vann eller tilsettes medier. Malingen kan benyttes på de fleste fettfrie, absorberende underlag. Er alkaliebestandig, og derfor egnet til veggmalerier utendørs. Må ikke brukes ved temperaturer under +10°C.

Display_Amsterdam_20ml
Display Amsterdam 20 ml – 90 farger

20ML

120 ml

250ML

500ML

1000ML
2500ML

Amsterdam Standard Sett

1124

Amsterdam Expert series

 • Moderne akrylfarge i kunstnerkvalitet
 • Heavy Body – Tykkere konsistens enn Amsterdam Akryl Standard
 • Høy pigmenttetthet
 • Alle 70 farger med beste lysekthet (+++)
 • Mange en-pigmentsfarger
 • Både tradisjonelle kadmium/kobolt farger og moderne, nye farger

Fargen tørker raskt til en meget holdbar fargefilm. Med tykk konsistens egner fargen seg utmerket til påføring med både pensel og malekniv. Alle farger har samme konsistens og glans, og kan tynnes eller blandes med malermidler eller vann. Når fargen er tørr, blir den samtidig vannfast, fleksibel og meget holdbar. Fargene har forskjellig dekkevne, alt fra transparent til dekkende. De kan benyttes på nær sagt alle fettfrie underlag. Kan også benyttes utendørs når temperaturen er minst +10 grader.

75ml

150ml

400ml

Amsterdam Expert Sett

1630

Amsterdam ink

 • Høy pigmenttetthet
 • Akrylbasert
 • 46 farger – inkludert reflex- og metallicfarger
 • Unikt design på flasken – bred åpning og pipette inkludert

 

AMSTERDAM Ink kommer i 46 farger, inkludert 4 refleks- og 3 metallicfarger. Alle farger er høypigmenterte og ekstremt lysekte. Blekket er akrylbasert og tørker vannfast.

AMSTERDAM Ink er ypperlig til mange teknikker, som kalligrafi, akvarell, airbrush og det kan også brukes med tekniske penner. Ønsker du å bruke akrylmaling, markere, spraymaling og medier sammen med AMSTERDAM blekk? Ikke noe problem! Fargene og fargenumrene er de samme som i maling, markere og spraymaling. Det gjør det enkelt å alltid velge nøyaktig samme farge i det brede og komplette AMSTERDAM sortimentet.

Glassflasken er spesielt utviklet til AMSTERDAM blekk. Den brede bunnen på flasken gjør at den er meget stabil og den brede åpningen gjør at du kan jobbe rett fra flasken med for eksempel pensel eller pennesplitt. Foretrekker du å jobbe på blandepalett eller å lage dryppeffekter? Hvert blekkhus kommer med en pipette i lokket som gjør det lett å dosere blekket. Ristes godt før bruk.

 

amsterdam_ink_flaske

Microsoft PowerPoint - AAC Ink Sales information

30ml

100ml

250ml

Amsterdam ink sett

Amsterdam Relief Paint

Perfekt i kombinasjon med andre Amsterdam akrylfarger.

Amsterdam Relief Paint er en av de mest allsidige malingene i Amsterdam-sortiment. Den fester på både absorberende og ikke-absorberende, glatte overflater. Den presise dysen brukes til  å lage hevede linjer med en levende 3D-effekt. Den kan også brukes til å legge til signaturen din og skape den perfekte finishen. Alle fargerne har god eller utmerket lysekthet (++-+++). 120 Colorless har ingen indikasjon på lysekthet, siden den er transparent. Relieflineren er tilgjengelig i 15 farger.

1126

 • Vannbasert akrylspray som tørker vannfast
 • Rene, klare farger med utmerket lysekthet
 • Ny vannbasert formel som gir mindre lukt
 • Kan kombineres med Amsterdam akrylmaling og markere
 • 94 farger, både transparente og dekkende

Amsterdam akrylspray gir din kunstneriske frihet nye muligheter. Mal og spray om hverandre og lek med fargene! Fargepaletten på 46 farger inneholder både transparente og dekkende farger, så man kan bruke samme maleteknikker som med tradisjonell kunstnermaling. Fargene har meget god lysekthet og kan derfor brukes til varige arbeider på de fleste underlag. Med denne profesjonelle spraymalingen kan du jobbe raskt og legge til nye teknikker i kunstverkene dine. Amsterdam spray er vannbasert og laget av en ny, revolusjonerende vannformel som gir mindre lukt. Amsterdam spraymaling har fargepalett hentet fra Amsterdam akrylfarger. Derfor er det alltid enkelt å velge riktig farge og å kombinere disse. Sprayboksene er tydelig merket med eksakt fargenyanse på ringen rundt dysen. På denne måten kan du alltid se riktig farge i boksen. Amsterdam spray er utstyrt med en universal dyse for middels fargespredning (2cm). Justering av tynn eller bred fargepåføring kan gjøres ved å ha ulik avstand til underlaget. For spesialeffekter (ekstra tynn eller ekstra tykk) kan ekstra dyser kjøpes separat: super tynn (1,5cm), soft (3,5cm) og tykk (6cm).

Display Amsterdam Spray Paint

400ml

Amsterdam Spray tilbehør

1127

Amsterdam Markers

 • Vannbasert marker som tørker vannfast
 • Rene og klare farger
 • Luktfri
 • Kan kombineres med Amsterdam akrylmaling og spraymaling
 • Fester på de fleste underlag
 • 46 farger og 3 strekbredder

Vannbasert akrylmarker for rask og direkte påføring med ulike strekbredder. Tusjen kan brukes på de fleste underlag. Akkurat som Amsterdam akrylfarger, finnes de i både dekkende og transparente farger som muliggjør mange spennende teknikker. Tusjen er luktfri, vannbasert og hurtigtørkende. Men streken kan justeres og males ut så lenge den er våt. Tre ulike bredder på filttuppen gjør det enkelt å skape både tynne streker og brede felter, spissene er utskiftbare. Amsterdam markere har fargepalett hentet fra Amsterdam akrylfarger. Derfor er det alltid enkelt å velge riktig farge og å kombinere disse.

amsterdam_marker_display

Display Amsterdam Marker
B: 63,2 cm / D: 16 cm / H: 97 cm

2mm

4mm

15mm

Amsterdam marker sett og tilbehør

Amsterdam blokker

1212

Alle akrylmedier bør oppbevares frostfritt og benyttes i temperaturer over 10°C, akkurat som akrylmaling. Utstyr og pensler kan rengjøres med vann før det tørker. Inntørket maling og medier kan ikke løses opp fordi det tørker vannfast. Viktig å røre om før bruk og sette på lokk eller kork så fort som mulig etter bruk.

Last ned brosjyre her.

Amsterdam pensel 600

Flat pensel til litt tykk maling. Syntetisk, sterk og spenstig bust spesielt egnet for akrylmaling. Langt, sortlakkert skaft med rød tupp.

AMSTERDAM PENSEL 601

Flat, bred pensel med kort skaft til maling av store flater med akrylmaling. Syntetisk, sterk og spenstig bust. Flatt sortlakkert skaft med rød tupp.

 

AMSTERDAM PENSEL 602

Bred pensel med ekstra kort skaft til maling av store flater med akrylmaling. Syntetisk, sterk og spenstig bust.

AMSTERDAM PENSEL 603

Flat, bred pensel til maling av store flater med akrylmaling. Syntetisk, sterk og spenstig bust. Flatt, langt sortlakkert skaft med rød tupp.

amsterdam_maleverktøy

Amsterdam Maleverktøy og tilbehør

amsterdam_all_acrylics

Publisert i: