Van Gogh

The Quality Brand

Van Gogh Kunstnerfarger

– The Quality Brand

 

Kvalitet, det er det du velger. Det er derfor du bruker Van Gogh-maling, slik at du kan fokusere på kreativiteten og prosessen ved å skape noe. Takket være de livlige og intense fargene kan du kan gjøre alt. Inspirasjonen
bestemmer retningen og maling er ditt instrument. Van Gogh er derfor det ideelle merket for seriøse kunstnere som setter kvalitet høyt.

 • For både amatører og kunstnere
 • Enkel fargepåføring
 • Rene, helt transparente farger med god lysekthet
 • 72 farger i en prisgruppe i både tuber og half-pan
 • Godt utvalg i sett (bl.a Pocketbox)

Van Gogh akvarell er en rimelig og god farge som er enkel å bruke. Amatører og elever som maler akvarell trenger ikke kjøpe de aller dyreste fargene. Godt fargeutvalg med 72 forskjellige farger i både half-pan og tuber. Fargene inneholder ingen pigmenter basert på tungmetaller, og er derfor miljøvennlige. Det finnes mange gode og brukervennlige skrin og sett med både tuber og half-pan. Bl.a. det populære Pocketbox-skrinet som blir brukt av de fleste nybegynnere.

Van Gogh akvarellfarger er spesielt beregnet på begynnende kunstnere, amatører, elever, men også de mer viderekomne. Det er en rimelig akvarellfarge av meget god kvalitet. Derfor er den prisgunstig for elever og amatører, men samtidig tilfredsstiller den kravene til de mer kresne og kvalitetsbevisste. Utvalget av farger består av mest brukte tradisjonelle fargenyansene samt meget rene og klare farger som er lette å blande innbyrdes. Fargene inneholder ikke ekte kadmium-pigmenter, men erstatningspigmenter (azo) som også har god lysekthet, er miljøvennlige og rimelige. Alle fargene er meget finmalte med høy pigmentkonsentresjon. Fargene kan tynnes ut mye med vann før de mister farge. Både tuber og half-pan inneholder allerede litt vann slik at de er meget lett oppløselige når man skal male. Alle farger er helt transparente. 38 farger har høyeste grad av lysekthet +++. Fargenummer, fargenavn, lysekthet, pigmentindeks og EAN-kode er angitt på alle tuber og half-pan.

Half pan
Tube 10ml

Van Gogh Akvarell - Sett

Van Gogh akvarellblokker

 • Dekker alles behov – amatører og kunstnere
 • Høyt pigmentinnhold
 • Meget god eller god lysekthet (+++, ++)
 • 66 farger i mange tubestørrelser
 • Både ekte og syntetiske pigmenter (azo) i samme farge

Van Gogh er en verdenskjent oljefarge av meget god kvalitet. Den blir brukt av både nybegynnere, amatører og profesjonelle kunstnere. Uansett teknikk gir den smørlignende malingen et godt resultat. Van Gogh er derfor rett valg for kunstnere som setter kvalitet høyt.

Det blir kun brukt rene, finmalte pigmenter av meget god kvalitet i produksjonen. Fargene er intense og fargesterke. Ren linolje blir brukt som bindemiddel, bortsett fra de hvite og lyse nyansene. Her blir det brukt saflorfrøolje for å unngå gulning fra linoljen. Flere av fargene produseres av de beste pigmenter som ekte kadmiumrød og kadmiumgul, ekte koboltblå og ceruleanblå. Permanent rose er laget av det ekstremt lysekte pigmentet quinacridon. De dyreste fargene som kadmium produseres både med de ekte pigmentene, og med kunstige fremstilte pigmenter med betegnelsen azo. F.eks. kadmiumrød mørk finnes med ekte pigment (306), og med kunstige pigmenter (313). Det er opp til brukeren å velge. Malingen har en konsistens som gjør at penselstrøkene synes, og er lett og smidig å male med. Alle fargene har samme glans og tørketid.

Van Gogh leveres i mange tubestørrelser og gir kunstneren dermed stor valgfrihet. Det finnes farger som er dekkende, halvdekkende, halvtransparente og transparente. Det muliggjør fine dybdevirkninger i maleriet. De transparente fargene egner seg også godt til lasering. Hver tube er merket med fargenummer, lysekthet, transparenthet, prisgruppe, pigmentindeks og EAN-kode.

20ml
40ml
60ml
200ml

500ml

Van Gogh Olje - Sett

• For både amatører og kunstnere
• Sterke, klare farger med høy pigmenttetthet
• Penselstrøk vises
• 40 farger med meget god eller god lysekthet (+++,++)

Van Gogh er en kvalitetsfarge som gir kreativiteten de beste muligheter. Brukes av både kunstnere og amatører som ønsker en litt tykk akrylfarge til en god pris. Kan benyttes på nær sagt alle fettfrie underlag som papir, kartong, tre, lerret og betong, både innendørs og utendørs. Når fargen er tørr blir den helt vannfast, og den er derfor meget godt egnet til utendørs dekorasjoner (min.+10°C).

Toppsjiktet gulner ikke og krakelerer ikke. Fargen kan tynnes ut med vann. Pensler og utstyr kan rengjøres med vann såfremt fargen ikke har tørket. Van Gogh akryl kan tynnes ut og blandes med alle medier beregnet for akrylfarger. Fargen tørker hurtig og man kan forholdsvis raskt male over tidligere malte felter. En meget allsidig farge egnet til mange forskjellige teknikker. Den kan brukes som en akvarellfarge uttynnet med vann eller malemiddel. Van Gogh akryl er meget godt egnet til collager og veggdekorasjoner. Van Gogh akryl har ikke kadmium og koboltfarger. Istedet blir det benyttet rimeligere ertstatningspigmenter (azo). Samtlige farger er finmalt og har derfor en meget god fargestyrke. Lysektheten på fargene er også meget god. 31 av totalt 40 farger har høyeste grad av lysekthet +++, mens 9 farger har god lysekthet ++. Konsistensen er ganske tykk slik at man beholder penselstrøkene og er ypperlig til bruk med malekniv. Det finnes både transparente, halvtransparente, halvdekkende og dekkende farger. Alle tuber er merket med fargenummer, lysekthet, transparenthet, pigmentindeks og EAN-kode.

40ml
150ml

Van Gogh Akryl - sett

Van Gogh Oljepastell

 • Fargesterk oljepastell av rene pigmenter, olje og voks
 • Meget god lysekthet
 • Myk og smidig

Fargesterk og smidig oljepastell i kunstnerkvalitet. Fremstilt av finmalte pigmenter, mineralolje og voks som gjør den til en smidig oljepastell med sterke, rene farger som ikke bleker. 55 av 60 farger har aller beste lysekthet (+++) som er angitt på hver enkelt pastell. Konsistensen er myk og smidig, så de avgir lett farge og er behagelige å jobbe med. Alle farger har god dekkevne og blandbarhet. Kan påføres nesten alle underlag som tre, papir, lerret, metall, stein og keramikk. Kan males ut med terpentin som en oljefarge, eller kombineres med oljefarger. Skrapeteknikk benyttes ved å fargelegge flere lag, for så å skrape frem underlagsfargen med et skrapeverktøy. Overføringsteknikk er også mulig da fargen smitter lett over på papir. Den spesielle fargeløse stiften (120,5) benyttes til å drøye fargene, skape ekstra jevne fargeoverganger eller til å blande fram transparente farger. To gullfarger, sølv og perlemorhvit er fine til spesielle effekter. Balansert fargeutvalg på 60 farger med fargenummer som andre kunstnerpasteller. Derfor finnes mange farger i flere nyanser. Ublandet grunnfarge er angitt med fargenummer … ,5. Samme farge tilsatt sort … ,3 og tilsetning med hvit er angitt med tall høyere enn ,5. Leveres både i sett og løse farger.

 

Oljepastell

Van Gogh Oljepastell - sett

Publisert i: