Aktuelt

Moleskine

Global hobby og kunst ny distributør for Moleskine i Norge

Pressemelding

Moleskine velger Global hobby og kunst som distributør for Norge

Det er med stor glede vi kan informere om at Global hobby og kunst nå er ny distributør for Moleskine i Norge.

Moleskine er en serie produkt som følges av kreativiteten og fantasien i verden. Det aller første av disse produkt var en liten svart notatbok, med sterke historiske røtter.

Moleskine er idag synonymt med kultur, fantasi, minner, reise og personlig identitet – I både den virkelige verden og i den virtuelle. Det er en merkevare som identifiseres av en rekke nomadiske produkt: notatbøker, dagbøker, almanakker, bagger, skrive- og leseverktøy, designet for moderne folk på farten.

Global hobby og kunst AS er en av Norges ledende grossister innenfor kreative produkter. Vi har drevet som grossist siden 1960-tallet og selger til forhandlere i hele Norge fra vårt hovedkontor i Bergen. Varesortiment består i dag av over 25.000 varelinjer innen kategoriene; kunstnermateriell, papirhobby, formingshobby og tilbehør til sy og strikk. For oss er kvalitet en styrende faktor, fra produktene vi selger til hvordan vi ønsker å støtte våre kunder gjennom service i alle ledd.

Moleskine og Global hobby og kunst ser store synergieffekter av hverandres sortiment og kundegrunnlag, og ser sammen frem mot å videreutvikle distribusjonen av merkevaren Moleskine i det norske markedet.

Global hobby og kunst vil levere til bokhandlere, spesialbutikker, gavebutikker, kontorrekvisita og andre varehandelsaktører fra sitt lager i Bergen. Høy leveringsgrad og rask levering vil være viktig for å sikre god rotasjon i butikkene og fornøyde forhandlere.

Francesco Lepre, Managing Director for Moleskine EMEA, sier: “Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Global hobby og kunst for distribusjon av hele Moleskine-sortimentet. Vi er trygg på at et partnerskap med en forretningspartner som Global hobby og kunst vil gi fordeler for begge selskap og legge grunnlaget for en viktig vekst i det Norske markedet for Moleskine!»

Partner og salgsansvarlig hos Global hobby og kunst, Alf Christian Falck, gleder seg til å ta fatt på utfordringen: «Avtalen med Moleskine er en ny bekreftelse på at vi styrker vår posisjon som leverandør til bokhandel og papirhandel, samt at vi får en ny sterk merkevare som passer godt inn hos mange av våre etablerte forhandlere»

Samarbeidet startet 1.januar 2019 og vi er klar for å levere ut varer til forhandlere omgående.

Spørsmål kan rettes til:

Global hobby og kunst AS
Alf Christian Falck
Managing Partner
55 55 32 20
alfchristian@globalhobby.no
www.globalhobby.no

 

 

Moleskine Notebooks

 

Moleskine Planners

 

Moleskine Limited Edition Notebooks

 

Moleskine Art Collection

Publisert i: , ,

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern