Aktuelt

Marabu KIDS

Maling til barn

Marabu KIDS Finger Paint

Vannbasert fingermaling som er egnet for barn helt ned til 2 år. Tykk og god konsistens som ikke drypper. Brukes med fingre, pensel eller svamp. Enkel å vaske vekk fra klær (30°C), fingre og andre overflater med såpe og vann. Giftfri og godkjent EU-standard, produsert i Europa. Fremstilt av råvarer godkjent til kosmetikk-industri, tilsatt en bitter smak. Leveres i 100ml i 14 forskjellige farger og sett.

100ml

Marabu KIDS Textile Painter

Tekstiltusj laget spesielt for barn fra 3 år. Egnet for små hender og har en robust tupp. Enkel i bruk, trenger ikke pumpe frem fargen. Egnet til alle lyse stoffer med maks 20% syntetiske fibre. Fikseres på vrangen når den er tørr i 3 min. eller i stekeovn (8 min.150°C) og tåler da vask på inntil 60°C.

Marabu KIDS Window Color

Marabu KIDS Ornaments & 3D Puzzle

Marabu KIDS Tilbehør

Marabu Kids Craft Paint

Marabu KIDS Porcelain & Glas Painter

Tusj laget spesielt for barn fra 3 år til dekorering på glass og porselen. Egnet for små hender og har en robust tupp. Enkel i bruk, trenger ikke pumpe frem fargen. Strekbredde 1-3 mm. Vannbasert og luktfri. Tåler maskinoppvask (50°C) etter herding i stekeovn.

Paintere og Display

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern