Aktuelt

Rit Dye

Farge til tekstiler og mye mer!

Rit All Purpose Dye er en utprøvd klassiker som har eksistert i over 100 år. Den går til naturlige stoffer som bomull, ull og silke, samt syntetiske stoffer som nylon og rayon. Enkel og brukervennlig måte å oppnå den fargen du ønsker på plagg, husholdningsartikler og mer.

Rit DyeMore er farge spesielt laget for syntetiske stoffer som polyester, akryl, acetat, pluss blandinger som inneholder disse fibrene. DyeMore er giftfri og perfekt for bruk i hjemmet.

Se introduksjon til Rit Dye:

 

 

 

 

 

Moduldisplay med 11 rom  i bredden. Hver modul er 76cm bred, ca 13cm høy og 25cm dyp. Velg 1-8 moduler. Passer til både pulver (11 pakker i dybden)  og flytende (4 flasker i dybden). 

SETT
RIT COLORSTAY DYE FIXATIVE

Fiksativ for å låse fargene, slik at stoffene dine holder seg best mulig over tid. Det reduserer blødninger, falming og forbedrer til og med fargen. Fungerer best på bomull, lin, rayon, ramie eller stoffblandinger som inneholder disse fibrene. Brukes etter farging eller umiddelbart etter batikk-prosjekter for å forhindre at fargestoffet blør inn i hvite områder.

Slik bruker du Rit ColorStay fiksativ

RIT COLOR REMOVER

Fjerner den eksisterende farger fra tekstiler.  Perfekt når man vil endre fargen på stoffet fullstendig eller som en forbehandling på falmede, misfargede og flekkete stoffer. Fjerner også matflekker, som juice, ketchup og te. I motsetning til tradisjonell blekemiddel er Rit Color Remover klorfri, slik at du trygt kan farge stoffet etter å ha fjernet fargen. Fungerer best på bomull, lin, ull, rayon og ramie.

RIT WHITENER & BRIGHTENER

Redd misfargede klær uten å bruke blekemiddel som inneholder klor. Rit Whitener & Brightener brukes sammen med vanlig vaskemiddelet for å bleke hvitt eller gjøre fargene klarer på farget tøy. Kan brukes på alle vaskbare, fargeekte stoffer og i alle typer vaskemaskiner.

RIT WHITE-WASH

Klorfritt blekemiddel som er spesielt laget for å lysne hvite stoffer, samt fjerne eventuell gulning og misfarging. Ferner til og med flekker som gress, fett og leppestift. Fungerer også på delikate stoffer som ellers ikke tåler klorbleking, som undertøy og silke.  Brukes sammen med vanlig vaskemiddel.

RIT ALL PURPOSE DYE POWDER

Allsidig, brukervennlig og giftfritt tekstilfarge i pulverform til bomull, lin, silke, ull, rayon, ramie eller nylon. Forny eller endre fargen på klær, sko eller tilbehør, koordiner interiøret og mye mer. Perfekt til knytebatikk, batikk på isbiter, dypping, marmorering og shibori-mønster.  Den kan også brukes til å farge tre, kurv, papir og kork. Brukes i vaskemaskin, en plastbeholder eller en vask i rustfritt stål.

Slik bruker du Rit All-Purpose Dye

Slik farger du garn

RIT ALL PURPOSE DYE LIQUID

Allsidig, brukervennlig og giftfri flytende tekstilfarge til bomull, lin, silke, ull, rayon, ramie eller nylon. Forny eller endre fargen på klær, sko eller tilbehør, koordiner interiøret og mye mer. Perfekt til knytebatikk, fargegraderinger, dip dye, marmorering og shibori-mønster. Den kan også brukes til å farge tre, kurv, papir og kork. Brukes i vaskemaskin, en plastbeholder eller en vask i rustfritt stål. Man kan bruke hele flasken eller lagre rester til senere, avhengig av størrelsen på det man vil farge. Fargene kan blandes for å skape nye farger.

Slik bruker du Rit All-Purpose Dye

RIT DYEMORE

Allsidig, brukervennlig og giftfri flytende tekstilfarge til syntetiske stoffer og stoffblandinger som inneholder mer enn 35% polyester, akryl, acetat eller nylon. Perfekt til å fornye falmede klær og dekor, upcycling og mye mer. Dyemore kan til og med farge 3D-printede gjenstander, parykker, fuskepels og det meste annet av plast. På grunn av kompleksiteten ved å farge syntetiske stoffer, må du bruke dette fargestoffet i en gryte av rustfritt stål på komfyren for å opprettholde en høy vanntemperatur gjennom hele fargingen. Kan ikke brukes i vaskemaskin.

Publisert i: ,