Prym 1530

Bærekraftig kvalitet

Prym 1530

– Bærekraftig kvalitet

 

Prym er det eldste industrielle familieeide selskapet i Tyskland med røtter helt tilbake til 1530. For Prym har funksjonalitet og kvalitet alltid vært avgjørende. Produktene skiller seg ut med sin høye kvalitet på råmaterialer, lang levetid, ergonomiske egenskaper og brukervennlighet.

Når det gjelder holdbarhet og bruk, har Prym produktene alltid vært bærekraftige fordi det er solide produkter som varer lenge. Prym 1530-serien bidrar ytterligere til en miljøvennlig fremtid, og navnet markerer samtidig Prym sin lange erfaring helt tilbake til 1530.

Prym serie 1530 er en miljøvennlig, bærekraftig serie med strikkepinner, heklenåler og tilbehør. Både vare og emballasje er produsert i bærekraftige, miljøvennlige materialer. Emballasjen er fri for plast og laget av CFC-sertifisert papir.

Bambus

Bambus er et naturlig, solid og lett materiale som også er en miljøvennlig råvare fordi det er hurtigvoksende og stadig blir plantet på nytt der man høster. Strikkepinner i bambus føles behagelige og lune å jobbe med, de er svært fleksible til tross for hardheten i materialet og har en glatt, sklisikker overflate.

Knitpro Natural

Strikkepinner og heklepinner laget av polert, multifarget, solid bjørketre. Dens polerte overflate skaper en myk overgang for maskene på pinnen, noe som garanterer en behagelig strikkeopplevelse. Materialet er varmt, i motsetning til for eksempel messing, som kan være kaldt å strikke med på vinteren.

 

Prym 1530 Tilbehør

Ull- kam til å friske opp tette masker i ull og fjerne nupper. Av bærekraftig, ubehandlet tre fra gummiplanten. Strikkemarkører med plastbelagt wire og bærekraftig ubehandlet tre fra gummiplanten. Resirkulerte knapper produsert av 50-95% resirkulert materiale fra knappeproduksjon. Passer perfekt til strikkeplagg i ull.

 

Prym 1530 Bambus Heklenål for ull

Håndlaget, ekstra lett og behagelig heklenål som gjør heklingen lettere. Lengde 15cm i str.2 -5.

Prym 1530 Bambus Settpinne

Settpinner i lett bambus med en behagelig, glatt overflate og en fin spiss i hver ende. Leveres i 15 cm lengde i str. 2 -4 og 20cm lengde i str. 2-10 samt et fint sett med assorterte størrelser i 20cm.

Prym 1530 Bambus Rundpinne

Rundpinner i lett bambus med en behagelig, glatt overflate og en fin spiss kombinert med en fleksibel plastwire som sikrer jevn overgang fra pinnen. Leveres i lengde 40, 60 og 80 cm fra str.2,5-10.

Prym 1530 Bambus Parpinne

Strikkepinner i lett bambus med en behagelig, glatt overflate og en fin spiss i ene enden og bambus-stopper i andre enden som forhindrer maskene å gli av pinnen. Lengde 33cm i str. 2,5 -10

Knitpro Natural

Prym 1530 Knitpro Natural Utskiftbare strikkepinner og vaiere

Utskiftbare strikkepinner i polert bjørketre. Hører sammen med vaiere for en praktisk strikkeopplevelse, hvor man kan skifte enklere mellom ulike størrelser. Vaieren strammes med tilhørende verktøy.

Prym 1530 Knitpro Natural Settpinner

Sett med 5 pinner i polert bjørketre.

1530 Knitpro Heklenål for ull

Heklenål av metall med behagelig skaft i polert bjørketre.

Tunisisk heklepinne

Tunisisk heklepinne i polert bjørketre. Hører sammen med vaiere som festes til bunnen av pinnen.

Publisert i: