Aktuelt

Kaweco

Fyllepenner og skriveredskaper

Kaweco er ikke bare trendy tilbehør, men står også for kvalitet og design. De utprøvde skriveredskapene har blitt laget med dyktighet og kjærlighet, med moderne materialer og farger – siden 1883.

RELEVANS OG INNOVASJON
Kaweco jobber kontinuerlig med nye materialer, overflater, mekanikk og produkter for å være forut for sin tid og begeistre med spennende nyutviklinger.

Produktene er tilgjengelige i moderne farger og materialer. Klassikeren Kaweco Sport kommer i høykvalitets plast, aluminium, messing og børstet rustfritt stål. Den klassiske serien Liliput i nydelig i kobber og i blånet rustfritt stål «Fireblue».

PRØVD OG TESTET
Mange produkter fra Kaweco er basert på gamle, velprøvde design. Disse er opp mot hundre år gamle. Modellene fra det historiske arkivet ble tilpasset noe for å møte moderne tid.

Den høye kvaliteten på produktene kommer fra et kvalitetshåndverk. Produksjonen holder høy kvalitet med utmerket utførelse, samt individuell kontroll og montering av hver enkelt del for hånd.

CLASSIC SPORTSKYLINE SPORTFROSTED SPORT

AL SPORT

AC SPORT

COLLECTION

BRASS SPORTSTEEL SPORTSKETCH UPLILIPUT

SUPRA

CONNECT

PERKEO

ORIGINAL

SPECIAL

STUDENT

DIA2

CALLIGRAPHY

TILBEHØR OG DISPLAY

BLEKKPATRON

INK 50 ML

REFILL

ETUI, CLIPS OG TILBEHØR

CLASSIC SPORT

Lommefyllepenn som ble lansert i 1911.  Når den er lukket, måler dem 10.5cm og kan lett tas med hvor som helst. Når hetten er satt på har den en vanlig gjennomsnittlig størrelse på 13cm.

TYPER

 

FARGER

 

SKYLINE SPORT

Har et minimalistisk og karakterisk design og er laget av høykvalitets plast. Komponentene som spissen, stemplingen og logo på hetten er sølvfarget.

TYPER

FARGER

FROSTED SPORT

Melkeaktig plast i pastellfarger. Det iskalde friske utseende gir oss et glimt av pennens indre og den er utstyrt med sølvelementer.

TYPER

FARGER

AL SPORT

Høy kvalitet, ubehandlet aluminium som gir en unik opplevelse, elegant og lett.

TYPER

FARGER

AC SPORT

Denne serien er inspirert av moderne sportsbiler. Materialene er aluminium og karbon. Den raffinerte, matte overflaten på aluminiumet i levende farger harmonerer med den vevde karbonfibere i en mørk gråtone. Materialet forsterker designet og skrivekomforten med pennens overflatefølelse og vekt.

TYPER

FARGER

COLLECTION

FARGE

BRASS SPORT

Utvikler en naturlig og unik patina over tid. Det er en overflateendring som oppstår på grunn av brukerrelaterte, kjemiske eller korrosive påvirkninger. Som resultat av dette blir hver Kaweco brass Sport en unik gjenstand over tid. På grunn av den høye vekten trykker den lett på papiret av seg selv som gjør det mulig å skrive langt og komfortabelt.

TYPE

STEEL SPORT

Rustfritt stålmateriale i et edelt børstet utseende som framstår kult, enkelt og diskret elegant. Dette er den tyngste modellen i Sports-serien, ved siden av messing, På grunn av den høye vekten trykker den lett på papiret av seg selv.

TYPE

SKETCH UP

Mineholdere ble veldig populære på 1950-tallet på grunn av storhetstiden til teknisk tegning, og brukes i dag som et pålitelig skriveredskap av håndverkere, arkitekter og kunstnere. Du finner refill her.

LILIPUT

En av de eldste Kaweco modellene fra 1908 og består fortsatt av kun 3 deler: hette, kropp (barrel) og frontdel. Den kommer i ulike høykvalitets metaller: aluminium, rustfritt stål, blånet rustfritt stål, messing og kobber, hvor de to sistnevnte utvikler en naturlig patina over tid. Liliput måler kun 9,7cm lukket og 8,7cm når den er åpnet, og er en av de minste fyllepennene i verden! Når hetten er festet bakpå pennen er skrivingen veldig behagelig og ligger fint i hånden en pennestørrelse på 12,5cm

TYPE

FARGE

 

SUPRA

«Storebroren» til Liliput er en justerbar fyllepenn, hvor både vekt og lengde kan tilpasses individuelt til hver hånd gjennom ulike muligheter for skruing (f. eks med eller uten koblingsstykket). Den flotte spissen gir den dramatikk og en unik følelse av å skrive, den berømte eco brass messingen fra Ulm i Tyskland er blyfri. Som vanlig vil messing begynne å utvikle sin patina over brukstid. Kommer også i rustfritt stål og fireblue-versjonen. Høy vekt gjør at den trykker enkelt på papiret som gjør det mulig å skrive lenge og komfortabelt.

TYPE

FARGE

PERKEO

Moderne design i moderne farger, og visuelt harmonerer den 8-kantedede hetten og den 16-kantedete pennekroppen perfekt, da overflaten i de forskjellige vinklene skaper et unikt samspill av lys og skygge. Det ergonomiske grepet og lette vekt gjør den ideell for skole og nybegynnere.

TYPE

FARGE

ORIGINAL

Den imponerer med sine elegante linjer og karakteristiske design. Spesielt det matte utseende på overflaten skaper eksklusivitet og det puristiske designet harmonere fantastisk med den solide aluminiums kroppen. Den opptimale lengden er det i tillegg til Kaweco patronene er det mulig å etterfylle med blekkflaske. Den permanente klipsen gjør at den kan festes til skriveblokken eller skjortelommen.

TYPE

 

FARGE

SPECIAL

Denne pennens viktigste egenskaper er den enkle åttekantede designet og den hendige trykknappen, Den er lang og tynn og ble laget av ebonitt, senere ble det også brukt celluloid. I senere tid ble serien utvidet med fyllepenner. I dag bruke også aluminium og messing.

TYPE

FARGE

STUDENT

Kawecos suksesshistorie begynte i 1883 i en liten butikk nær universitetet i Heidelberg, og student-serien ble laget.

TYPE

 

FARGE

DIA2

Sporene etter Kaweco DIA går tilbake til 1921. Det har vært forskjellige varianter siden den gang. I dag er serien laget av høykvalitets akryl og er til slutt håndpolert. De dekorative elementene og proporsjonene er basert på de gylne 20-årene og storhetstiden til tysk kunst, kultur og vitenskap har blitt bevart i detaljene.

TYPE

FARGE

CALLIGRAPHY

Begreper kalligrafi, stammer fra de greske ordene «kallos» (vakker) og «grafier» (utskjæring, gravering, skriving), som kombinerer to essensielle
aspekter: å fange en tekst i en vakker og uttrykksfull form.

Kaweco har forskjellige kalligrafisett som dekker ulike behov. I tillegg til Perkeo kalligrafi, er settene også tilgjengelige med den vanlige åttekantede formen til Sport.

Til nybegynner anbefales strekbredden 1,5mm.

TYPE

FARGER

DIGITAL WRITING 

Publisert i: