Prym Vario Creative Tool

Precision meets lightness

Innovativt verktøy som kombinerer maksimal funksjon og minimalistisk utseende. Det gir en god arbeidsflyt, man trenger ikke lenger bytte mellom ulike verktøy eller måtte bruke hammer for å kunne stanse hull, feste knapper, maljer og nagler. ​Det ergonomiske designet og den innovative mekanikken sørger for optimal kraftoverføring og utvider dermed funksjonsområdene. Passer til både nybegynnere og profesjonelle.

VARIO Creative® Tool er en ekte innovasjon og laget for god arbeidsflyt, enten man er nybegynner eller profesjonell.

Det er lett å håndtere verktøyet på grunn av at man bruker mindre krefter og det er enkelt å bytte mellom de ulike verktøyene. Noe som igjen skaper god flyt i arbeidsprosessen.

Ergonomisk design

Håndtak med ergonomisk grep fasong og bunn med bred base. Vertikal behandlingsretning og ulike stillinger.

 

Enkel håndtering

Mindre bruk av krefter og enkelt bytte mellom funksjoner. Til og med tykke materialer er lett håndterbare. Holdbar maskin med god ytelse og garantert vellykket resultat.

Det estetiske utseendet og de høykvalitets materialene sikrer en perfekt arbeidsflyt.

Nøyaktighet

Justeringsskruen tillater en finjustering for ulike tykkelser på tekstiler. Det er også et integrert toveis måleverktøy. Og, en bordklemme som selges separat for de som trenger ekstra støtte og stabilitet.

 

Estetisk design

Vario Tool har et estetisk og ergonomisk design med myk berøringsoverflate og et minimalistisk utseende som oppfyller de høyeste designstandarder.

Ergonomisk design – utviklet i Tyskland

Små plastknotter på undersiden som gjør at den ikke sklir og holder posisjonen.

Justeringsskrue for finjustering og begrensning av kraftoverføring.

Håndtaket har tre posisjoner for presist arbeid.

Klemmefeste om det er nødvendig å feste til et bord.

Verktøyholder for enkel utskifting av verktøy.

Høydejustering basert på verktøyet og materialets tykkelse.

Høydejustering avhengig av verktøy- og materialets tykkelse.

Steg-for-steg veiledninger

Hjelpsomme steg-for-steg videoer med instruksjoner som viser hvordan bruke Vario Creative Tool. Bli inspirert!

Løft håndtaket.

Legg inn hullverktøyet.

Senk håndtaket, legg tekstilen på plass og…

stans hull.

Sett inn verktøyene for maljer.

Legg på plass maljer og tekstil.

Senk håndtaket og trykk maljen på plass.

Løft håndtaket og ta ut stoffet med maljen.

Verktøysett

Verktøysett til maljer og hullnagler er tilgjengelige separat. Det vil komme verktøysett i andre størrelser.

Forbruksvarer

Det finnes forbruksvarer som passer til verktøysettene for øyeknapper og hullnagler. Disse er lett gjenkjennelige med tydelig fargekoding, og de kan enkelt tilordnes de respektive settene. Flere størrelser og farger vil kommer.


Prym Vario Creative Tool

Prym Vario Tool kommer med en liten målestang på siden, som gjør at man kan måle opp korrekt avstand mellom knapper og hull. Man kan også redusere trykket ved å stille inn skruen under håndtaket. Dette er viktig når man skal feste trykknapper av plast, da funksjonen hindrer knappene i å knuse av for hardt trykk. Det følger også med verktøy i tre ulike størrelser for å lage hull, som er nødvendig for blant annet maljer. Hullene kan trykkes i 2,5mm, 3mm, 3,5mm og 4mm.

VERKTØY OG TILBEHØR

Verktøyet og forbruksvarene kommer i separerte forpakninger. De ulike pakningene er også fargekoordinert. Har man en eske med f.eks. rørnagler, velger man verktøy med samme fargekode. Verktøyet plasseres i verktøyholderen, delene som plasseres i øvre del av verktøyholderen er alltid de øverste i pakningen med verktøy, og delene som skal nederst ligger nederst i verktøy pakningen. Alle eksisterende Prym verktøysett passer også til Vario Tool. Om man trenger ekstra støtte som hindrer Vario Tool fra å bevege seg under arbeid, er bordklype tilgjengelig i separat pakning. Alle eksisterende Prym verktøysett passer også til Vario Tool.

Publisert i: