Aktuelt

Marabu Candle Pen

Dekorer på stearinlys

Dekorer og design stearinlys med Marabu Candle Pen. Lag fargerike detaljer og mønstre med den kremaktig, myke voksmalingen.

Lage personlige gaver til venner og familie. Pennen gir presis kontroll på fargene, slik at man kan lage intrikate mønstre eller enkle design, avhengig av egen stil og ferdighetsnivå. Det er en flott måte å skape stemningsfulle lys til spesielle anledninger som bursdager, bryllup eller høytider.

Mal direkte på lyset eller på en plastfolie. Ved maling på folien, la tørke, dra av og fest på lyset ved hjelp av Candle Pen lim. Malingen er vannbasert, luktfri og lysekte. Fargene kan blandes. Tørketid på ca. 4 timer.

Design stearinlys

Dekorer med trendy mønstre og former i farger som passer til interiøret i hjemmet, enten det er til seg selv eller som en vertinnegave. Her er fire enkle og flotte designalternativer:

1. Bruk den hvite Candle Pen og mal vekselvis små og store prikker på stearinlyset. Alternativt kan man male mange små prikker i enden av stearinlyset.

2. Påfør et godt lag med Candle Pen-fargen på kanten av stearinlyset.

3. Deretter smører man fargen i én retning med penselen. Dette skaper en pastell og myk effekt. Den tørkede fargen kan ytterligere dekoreres med mønstre eller andre detaljer.

4. Bruk den svarte og hvite Candle Pen for å male mønstre som piler, streker og prikker for å lage boho-mønstre på stearinlysene. Kombiner elementene etter smak.

5. Terrazzo handler egentlig om små fargerike steinmønstre som imiteres med Candle Liners. Kombiner forskjellige farger. For terrazzodesign, velg 3-4 forskjellige fargetoner og mal små og store former på stearinlyset med hver farge. Dette skaper et flott grafisk mønster. Til slutt, fyll enkelt de hvite områdene med små streker eller prikker.

Publisert i: