Aktuelt

Hama

Midi og Maxi perler

Hama fyller 50 år! Dette betyr at i 50 år har millioner av barn over hele verden latt kreativiteten blomstre og laget vakre mønstre og motiver i alle slags farger med Hama-perler. For å feire bursdagen, gir Hama ut fire helt spesielle jubileumspakker i en begrenset periode. Jubileumspakningene har en unik design og en ekstra god pris. En gaveeske med 4000 perler, en eske med 2000 perler og to poser med 2000 perler. Alle perlene er i Midi-størrelse.

JUL

HAMA MIDI-perlene med en diameter på 5mm er de mest populære perlene i Hama-serien og passer for alle aldersgrupper. Det er anbefalt fra 5 år fordi barn i denne alderen har god kontroll på motoriske ferdigheter. Både barn og voksne kan ha det veldig moro med disse bittesmå plastperlene, enten de trer de på en snor eller perler på piggplater. Om de skulle svelges, er det helt trygt for råvarene (PE) vil ikke kunne skade barnet.

 

HAMA MAXI er utviklet for mindre barn, en større perle (Ø:10 mm) for små fingre.  Motorikken er ikke ferdig utviklet hos de små og målgruppen er barn fra 3 til 5 år. De fleste piggplatene er gjennomsiktig, slik at man kan legge mønster under.

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern