Aktuelt

COPIC AWARD 2019

Konkurranse fram til 1.mars 2019
Vinn $5,000 USD og reise til Tokyo!

Copic Award

Copic Award er en begivenhet hvor målet er å skape en møteplass for alle Copic-fans over hele verden, samtidig som det er en konkurranse med premiering i ulike kategorier.

Du kan delta ved å sende inn bilde av ditt eget Copic-kunstverk. Alle innsendinger legges ut på «Copic Award Site» https://copicaward.com/work/ hvor det kan deles videre av Copic-fans på Facebook, Twitter, Instagram

Premier:
1.»Gand Prize» er $5,000 USD, invitasjon til utstilling i Tokyo inkludert flybillett og overnatting + hele serien med 358 Copic Sketch Markers
2.»Future Generation Art Prize» (for de opp til 18 år) er hele serien med 358 Copic Sketch Markers
3.»Judges’ Awards» – premie vil bli publisert snart
4. «Special Award» – premie vil bli publisert snart

Finn din nærmeste Copic-forhandler i vårt forhandlerkart lengre ned. Her ser du alle butikkene i Norge som selger Copic.

Hvordan melder du deg på?
Påmelding skjer via «The Special AWARD Site» på www.copicaward.com. Fyll ut søknadsskjema og godta vilkårene for konkurransen. Når du har gjort dette vil du motta en bekreftelse på e-post. Følg instruksene i denne e-posten og last opp bilde av det du har laget. Dersom du ikke mottar bekreftelse så sjekk om dette har havnet i «spam/søppelpost». Du kan også endre innstillinger slik at du kan motta e-post fra “@too.co.jp”.

Les mer om Copic Award og påmelding her: https://copicaward.com/

Krav til arbeidet som sendes inn:
-Arbeidet må være utført med Copic, men mengden av Copic vil ikke være utslagsgivende for dommernes vurdering.
-Arbeidet skal være originalt og utført av deltakeren selv.
-Det er ikke spesifisert noe tema for konkurransen, føl deg fri til skape det du vil.
-Arbeidet kan være tredimensjonal eller todimensjonal.
-Størrelsen på arbeidet må være innenfor L594mm x W420mm x H300mm, og ikke veie mer enn 5kg.
-Deltakeren må sende inn 3 jpg-biler av verket, nærbilde og forskjellige vinkler. Ikke større enn 5MB per bilde og ikke mer enn 15MB totalt.
-Verket må ikke være vist offentlig i andre konkurranser, utstillinger, sosiale medier etc.
-Det er lov å sende inn ett arbeid per deltaker.

Kunngjøring av vinnerne:
De som vil motta pris blir informert på e-post i starten av mai 2019, og dette vil bli offentliggjort mot slutten av juni 2019. Deltakerne må godkjenne under vilkårene for å delta, at dersom deres verk blir valgt ut «Selected Copic Work», så må originalen kunne sendes til en felles utstilling som vil finne sted i Tokyo i Japan i juni 2019 «The Award Ceremony».

 

Copic er produsert i Japan av .Too Corporations. De første tusjene ble produsert i 1987, altså er det 30 års jubileum i år! Copic ble opprinnelig produsert for kunstnere og designere, men brukes i dag også av kortlagere, illustratører, Manga-artister og barn. Holtz Office Support GmbH lanserte Copic i Europa, og det må sies å ha blitt en stor suksess.

Copic Marker er permanente alkoholbaserte tusj som inneholder fargestoff blandet med ethanol. Det er alkoholen som gir en jevn farge som blender godt- og som, etter den har fordampet og tørket, gir en klar, levende og vakker farge. Copic kan brukes på de fleste overflater, men det er alltid en god ide å teste ett nytt materiale først. Ettersom Copic er refyllbare og har utskiftbare spisser har de veldig lang levetid.

copic_tusjer

copic_display

Copic Classic

3532

 • To standardtupper: Medium Broad (cheasel) og fine
 • Firkantet form med avrundede kanter
 • 214 farger
 • Farget hette med fargekode i begge ender
 • Air Brush kompatibel 

Copic Classic er tilgjengelig i 214 farger, den har en firkantet form og har standard fine- og cheasel. Det er Copic Classic som inneholder mest blekk. Den er kompatibel med AirBrush systemet. Fargekodene er synlig både på sylinderen og på hetten. Til Copic Classic finnes det 9 ulike tupper (nibs) man kan bytte til.

Copic Classic er fin til å fargelegge store flater med, og også til å fargelegge de små detaljene. De er også veldig godt egnet til å skrive med – husk, det finnes blant annet kalligrafi-tupper til denne!

copic_classic

Copic Sketch

3533

 • To standardtupper: Medium Broad (cheasel) og Super Brush
 • Oval i formen
 • 359 farger
 • Farget hette med fargekode i begge ender
 • Air Brush kompatibel 

Copic Sketch er den mest populære av Copic tusjene. Den er tilgjengelig i 358 farger, er oval i formen, har pensel (brush) og cheasel-spiss og er AirBrush kompatibel. Fargekodene er synlig både på sylinderen og på begge hetter. Den mørke grå linjen viser enden med penselspiss. Til Copic Sketch finnes det 4 ulike spisser man kan bytte til. Copic Sketch er førstevalget når det er snakk om å fargelegge stempeltrykk. Dette pga det store utvalget i farger, og ikke minst den fleksible Brush-tuppen som gjør blendingen i fargene enkel. Mixed media kunstnere setter stor pris på Copic Sketch på grunn av følelsen av å male, og også på grunn av måtene man kan «leke» med fargene. Man kan for eksempel få det til å ligne akvarell.

copic_sketch

Copic Ciao

3531

 • To standardtupper: Medium Broad (cheasel) og Super Brush
 • Oval i formen
 • 180 farger
 • Farget, barnesikker hette i begge ender

Copic Ciao er tilgjengelig i 180 farger, den er sylinderformet og har pensel (brush)– og cheasel tuppsom Copic Sketch. Copic Ciao inneholder mindre blekk enn Sketch, og er ikke AirBrush-kompatibel. Fargekodene er kun plassert på sylinderen av Ciao, den mørke grå linjen viser også her enden med penselspiss. Ciao har også et spesielt barnesikkert lokk med luftehull. På grunn av dette er det en innvendig tetning i hetten, pass på å sette hetten på riktig, slik at tuppene ikke skades. Siden Copic Ciao inneholder mindre blekk enn Copic Sketch, er den også billigere. Mange starter med Copic Ciao i de fargene den finnes i, og supplerer med Copic Sketch. Det er ikke andre tupper tilgjengelig for Ciao enn de to som følger med.

copic_ciao

Copic Wide

3534

 • En standardtupp: Super Wide 21mm
 • Oval i formen
 • 36 farger 
 • Farget lokk med fargekode
 • Air Brush kompatibel 

Copic Wide er tilgjengelig i 36, den har en flat oval form med en ¾ tommers (21mm) cheasel tupp. Copic Wide var designet for å kunne tegne dynamiske og effektive layout. Ved å holde tusjen i ulike posisjoner kan man oppnå ulike resultater, alt fra brede streker til tynne linjer. Wide kan også brukes til presentasjoner på flip chart og på plakater. Disse kan også brukes til å dekke et store områder, som bakgrunner, og vil derfor bruke mye blekk. En Various ink refill vil kunne fylle Wide 7 ganger. Fargeverdiene er synlig både på sylinderen og lokket.

copic_wide

Copic Various Ink

3535

 • 358 farger 
 • Farget lokk med fargekode
 • Air Brush kompatibel 

Copic Various Ink er tilgjengelig i alle 358 farger. Tuppen slipper blekket ut i dråper, noe som letter påfyllingen av tusjene. Det er mengdemarkering på siden av flasken. Fargekodene er på et klistremerke på flasken og på hetten.

 • Copic Classic = 9 refill
 • Copic Sketch = 13 refill
 • Copic Ciao = 17 refill
 • Copic Wide = 7 refill

copic_various_ink

copic_refill_veiledning_1

copic_refill_veiledning_2

copic_refill_veiledning_3

copic_refill_veiledning_4

Copic Multiliner

3536

Copic Penner

Copic Drawing Pen

Penn som inneholder sort Indian Ink. Ideell til skisser og forberedende tegninger med løse og myke, dynamiske linjer. Ved å endre innstillinger på tuppen er det mulig å lage streker med ulike tykkelser.

 

Copic Gasenfude

Sort tusjpenn med penseltupp i nylon (9mm) til skrift, og tegning. Ideell til blandt annet skisser, konturer, manga, kalligrafi.  Inneholder sort Copic Multiliner-blekk som er pigmentbasert, tørker vannfast og er lysekte. Blekket vil ikke løse seg opp når man fargelegger over med Copic.

Copic Accessories

Copic nibs

Copic papir og blokker

Oppbevaring

Copic Airbrush

Publisert i: ,

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern