COMBIFRAME

Den smarte rammeløsningen

«Combiframe 3 i 1» er et kjempesmart rammesystem utviklet for kunstnere. Kjøp de lengdene du trenger og monter rammen enkelt selv. Ved å snu den ferdige rammen kan den brukes på flere måter!

Med Combiframe er det mulig å lage rammer i nesten alle formater. De leveres i et bredt utvalg størrelser fra 18 til 120cm i både trehvit, sort og hvit utførelse.  Rammene kan også males i ønsket farge! Ved å snu rammen kan den brukes på tre ulike måter: Man kan ramme inn lerreter som sveveramme eller vanlig ramme. Man kan også ramme inn maleplater og trefiberplater.

Montering
Monteres ved å legge de ønskede lengdene eksakt hjørne mot hjørne på et flatt, jevnt underlag. Press kilene inn i sporet i hjørnene og bank forsiktig på plass med en liten hammer. Nå er rammen klar til montering av lerret eller plate. Disse festes til rammen ved hjelp av metallkilene i pakken «Stretcher plate». «Canvas offset» er feste til veggoppheng og «Steelwire» er solid wireoppheng i tre lengder.

Se monteringsvideo her.

Forpakning
En pakke Combiframe består av 2 rammelengder, kile til montering og bruksanvisning. Du trenger altså 2 pakker for å få en hel ramme. Rammelengdene festes enkelt sammen i hjørnet med kilen. Skruer og feste til lerreter samt wire til oppheng kommer i egne pakker. Alle pakker har gjennomsiktig plastinnpakning med oppheng til butikk på pigg. Dette gjør-det-selv-systemet gir deg stor fleksibilitet i størrelsene du kan tilby kundene dine, og samtidig ha en lav lagerbeholdning.

TIPS/Spesifikasjon:

  • Mål på rammene: Forkant 10mm, utside 41mm, innside 24,5mm.
  • Sveveramme gir 5mm mellomrom mellom rammen og lerretet.
  • Det er mulig å ramme inn lerreter med maks 21mm tykkelse.
  • Maleplater på maks 7mm tykkelse kan rammes inn, men disse må være 20 mm mindre i lengde og bredde enn rammen for å passe inn i fordypningen.

COMBIFRAME 3-1 Sort

COMBIFRAME 3-1 Natur

COMBIFRAME 3-1 Hvit

Til montering og oppheng

Publisert i: