Aktuelt

Clairefontaine PaintON

Mixed media-blokker

PaintON Mixed Media er en serie blokker med papir i 250g spesialdesignet for blandede teknikker. Papiret oppfyller kvalitetskravene for både tørre og våte medier. PaintON passer til alle, uansett ferdigheter, og tåler skraping og gjentatte korrigeringer. Tilgjengelig i flere ulike overflater i hvitt og i ettertraktede fargenyanser.

MISCA

Flekkete papir laget av elefantgressfibre (miscanthus) dyrket og samlet i Nederland. Overflaten er lett ru og hvit i fargen, de subtile splintene av plantefiber vil gir dybde. Egnet for en blanding av medier: våt, tørr, gouache, tusj, blyant, det tilfører en kraftfull touch til tørr pastellteknikk. Kornet bidrar til å forsterke pigmentenes livlighet, noe som skaper et lysere resultat.

RESIRKULERT

100% resirkulert ekstra hvitt mixmedia-papir med en sateng, nesten glatt overflate. Perfekt til tørre teknikker (blyant, kull, filtpenn, oljepastell, blekk) og våte teknikker (gouache, akryl). Papiret er også egnet for laser- og blekkskriver.

GLATT

Glatt, hvitt papir til detaljerte tegninger og illustrasjoner med blyant, penn og pennesplitt. Passer også til våte teknikker.

FIN STRUKTUR

Ekstra hvitt papir av 100% cellulose med fin struktur, som gjør det ideelt for detaljerte tegninger. Den høye gramvekten og den gode absorpsjonsevne gjør at papiret er godt egnet til tørre teknikker som blyant og tusj og våte teknikker med gouache og akryl.

STRUKTUR

Ekstra hvitt papir med to karakteristiske overflater. Den ene siden har grov struktur som gir en egen karakter og den andre siden er glatt og passer til detaljerte tegninger. Perfekte blandede til både tørre teknikker og våte teknikker. Egner seg godt til blyant, tusj, blekk, gouache og akryl.

NATUREL

Sandfarget papir med lett grov struktur som er spesielt godt egnet til blyant, kritt og pastell. Den svært populære fargenyansen gir en interessant bakgrunn og dybde til klare farger.

GREY

Grått papir med lett grov struktur. Papiret passer til flere teknikker som blyant, blekk, gouache og pastell og gir dybde og karakter til lyse fargenyanser.

BLACK

Papir med dyp sort farge som gir gode kontraster. Den høye gramvekten gjør at det passer godt til medier som blyant, kull, pastell, filtpenn, blekk, tusj og gouache. Den lett grove strukturen passer til ulike stiler og verktøy og man oppnår en vakker dybde og fremhever lyse farger.

DENIM BLUE

Mineralfarget dongeriblått papir som lett kan kombineres med et bredt spekter av fargenyanser og som når sitt fulle potensiale i kombinasjon med metallicmaling.

GREY GREEN

Salviefarget papir som gir et naturlig preg og et vintage utseende. Gir dybde til lyse farger og karakter iriserende maling.

MIX

Blokk med 6 eller 9 assorterte farger. Man får testet ulike farger og overflate, og finne det papiret som passer best til ulike teknikker og stiler.

Publisert i: