Leirefigurer dekorert med tørkede blomster

Darwi Classic

12.02.2024
Publisert i: , , ,

Bruksklar modelleringsleire som lufttørker. Passer for voksne og barn, for amatører og profesjonelle. Myk og opak leire med fin struktur. Ingen lukt og kleber ikke. Tørketid: minimum 24 timer. Middels hard etter tørking og krymper ikke. Fester til alle slags materialer, på porøse materialer, fukt overflaten før du påfører leiren. Pakk den ubrukte leiren godt inn og oppbevar i romtemperatur. Kan også brukes i former. Vask verktøy med vann etter bruk. CLASSIC: Hvit leire med en fin struktur.

Jeg har laget ulike figurer av Classic leire. Kaniner, lam og kylling. Brukte de pepperkakeformene jeg kunne finne med vår og påske som tema.

Jeg lot de tørke ca et døgn. Snudde de et par ganger underveis så de fikk tørket fra begge sider. Siden jeg kjevlet de ganske tynn ble tørketiden kortere.

Jeg festet hamptau på figurene, og tredde på en trekule. Synes det ble ganske dekorativt i seg selv.

Jeg har også hat på tørkede blomster på noen av figurene. De festet jeg ved å pensle på decoupagelim med en pensel. Du finner de ulike tørkede blomstene i utstyrslisten under her.

-Kine-

Produkter:

Relaterte innlegg: