Gaveinnpakning

24.10.2012
Publisert i:

Det er veldig kjekt å kjøpe inn julegaver, finne noe som kan glede. Ofte har jeg lyst til å gi gaven like etter jeg har kjøpt den, selv om det er lenge til jul. «Vil du vite den første  bokstaven?» Det er nok jeg som gleder meg mest, men overraskelsen må nok vente. I mellomtiden kan jeg bruke tiden på selve innpakningen.

Det finnes mye fint gavepapir der ute, men jeg liker å bruke ensfarget papir og heller pynte med stempel, tags, blondeservietter, ekstra fine bånd og washi tape.

Her har jeg brukt julekurv diesen og det fine mønsterpapiret, Eline´s Scandinavian Winter fra Marianne Design, sammen med tofarget bomullssnor og washi tape.

Snøkrystall stemplet på gråpapir med Staz stempel og StazOn Opaque White stempelpute. Julestjernen er en dies fra Marianne Design og er festet med rød og hvit bomullssnor.

Hvit tag dekorert med tape og stempelmotiv fra Staz.

Inspirasjon til dette kortet fant jeg hos Marianne Design. Et juletre laget av washi tape, pyntet med halvperler, roser og knapper.

Har du noen eksempler og gode ideer på gaveinnpakning på lur? Post gjerne bilder på facebook siden til bloggen https://www.facebook.com/dinfantasi

Kristine