Verdens kortlagingsdag – 1. oktober

28.09.2016
Publisert i:

1. oktober er verdens kortdag, hvor det er fokus på å lage hjemmelagede kort istedet for å kjøpe ferdige i butikken. Jentene i Scrappelyst-teamet har skrevet noen ord om det å lage hjemmelagede kort. De har også delt bilder av noen kort de har laget.

Ann Kristin: «Å lage kort gir meg stor glede, og ikke minst å kunne gi de bort! Det trenger heller ikke å være til en spesiell anledning, men bare forå gi en ekstra oppmerksomhet eller oppmuntring. I dag sender vi heller ikke så mye i posten lenger, alt går elektronisk. Men tenk for en glede det er å finne ett hjemmelaget kort i postkassa.»

susanne

gullbryllup
Ann Kristin

Kristin: «Det å lage personlige kort for å gi bort er veldig hyggelig og ikke minst er det koselig å lage noe som er helt spesielt tilpasset mottakeren. Et hjemmelaget kort trenger heller ikke å være avansert. Man kan gjøre det enkelt med litt papirrester og en hyggelig tekst til mottakeren, eller man kan bruke masse tid på detaljer og pynt som blir veldig personlig.Å motta kort hvor det er lagt omtanke og jobb bak, er også utrolig hyggelig. Ikke minst er det slike kort det er ekstra hyggelig å ta vare på som gode minner.»

1_gullbryllup

_1_erik

1_bursdag

1_bursdagskort

Kristin

Linda: «Noe av det jeg synes er aller mest koselig med å lage egne kort, er at de kan lages spesielt med tanke på mottakeren. Da kan du få med spesielle interesser, yndlingsfarger eller lignende. Eller som her, et dåpskort med navn på dåpsbarnet, og farger som står til presangen hun fikk.»

1-linda-4-sept-2016

Linda

Wenche: «Hjemmelagede kort gir glede og rekreasjon både under prosessen med å lage det, gleden ved å gi det bort og gleden ved å motta. Litt ekstra omtanke arbeides inn i kortet, i tillegg til ordene du skriver i det.»

img_9725

img_0665

img_0882

img_0945

img_0949

img_1526

Wenche