Tack’n Peel

06.05.2013
Publisert i:

Tack’n Peel (38960951) er klare limark som brukes til å feste umonterte stempler til en kloss. Arket kan vaskes, lufttørkes og brukes igjen og igjen. Dette er et produkt man lett kan komme til å glemme av å handle inn, men har man først investert i et slikt, så vil man ikke kunne unnvære det i ettertid. Tack’n Peel er  et godt alternativ til feks EZ Mount Foam (39995400) som er en foam du kllistrer på hvert enkelt stempel.

Arket kommer i størrelsen 102×166 mm og er 2 mm tykt. Og du klipper det til å passe den akrylklossen du måtte ønske. 

Du fjerner så det gule beskyttelsesarket som beskytter limet. Så kan du lime Tack’n Peel på klossen din. 

Når du så fjerner den blanke plastfilmen avdekker du den klebruige overflaten til Tack’n Peel  og du kan du feste umonterte stempler på klossen om og om igjen. 
Det er lurt å ta vare på den blanke plastfilmen og legge den tilbake over Tack’n Peel når klossen ikke er i bruk. Da sparer du den klebrige overflaten fra å trekke til seg uønsket støv. 

Stempelet sitter godt fast på Tack’n Peel og klossen kan brukes om og om igjen. Klossen din vil fremdeles være gjennomsiktig og det er en stor fordel når du stempler. 

Etterhvert vil Tack’n Peel begynne å hefte litt dårligere pga støv og smuss som kan feste seg til den klebrige overflaten. Da er det bare å skylle av og lufttørke. Jeg har også god erfaring med å vaske min Tack’n Peel  med våtserviett.