Skøyte-pakkelapper

12.11.2013
Publisert i:

Er det en dies man MÅ ha nå før jul, så er det denne; Sizzix Bigz Die – Ice Skates 39998766. Den er helt super å lage for eksempel pakkelapper med.

Disse har jeg stanset ut i papp ala typen bakside av tegneblokk. Når du bruker slik tykk papp kommer tørrembossingen i Sizzix diesene tydelig og lekkert frem. Jeg har malt støvelen hvit med gesso. Valgte å stanse ut i kraft og male hvitt, for å få et rustikt utseende på skøytene. Hælen og skøytestålet er svertet med Pan Pastel. Jeg hadde ikke metallic i hus for øyeblikket, men antar den også vil være helt super til metallisk effekt på stålet her. 
Når du skal tre i snøringen i støvelen er det lurt å bruke en god nål uten for stort hode. Er hodet for stort er det lett å ødelegge diecutsen. Jeg stikker hull helt igjennom cutsen og trer i kryss og avslutter med sløyfe på toppen. Det er viktig å ikke velge for tykk «skolisse». Jeg har brukt Hamp natur 30mtr. ca.1 mm 74706000.
Jeg har laget hull i pakkelappene mine for jeg ønsker at skøytene skal henge rett vei på pakken, ellers kan man bare knyte de fast i skøytestålet også, om man ønsker det. Hullet har jeg laget med Hullemaskin 1 hull 5,5mm
På noen av pakkelappene mine velger jeg å ha pelskant på skøytene. Pelskanten er et stykke av en tykk piperenser som er limt fast på diecutsen. 
På baksiden av pakkelappen har jeg stemplet «til og fra» med stempel fra Staz Stempelsett – Oldemors Pepperkaker 65005012. 

Så er det bare å kose seg med å pynte julegavene. Gavepapiret hos Global Hobby og Kunst er av herlig kvalitet. Denne røde jeg har brukt her er nydelig i fargen og har en fløyelsmatt overflate. MÅ oppleves. 

Nå håper jeg å se dine flotte pakker. Sleng deg med i utfordringen vår og få sjansen til å vinne gavekort ; 

Vi kårer Norges fineste gaveinnpakning!

Materialliste;
Sizzix Bigz Die – Ice Skates 39998766