Sizzix Accessory – Precision Base Plate, Die Brush & Foam Pad

06.03.2016
Publisert i: ,
Har du detaljerte dies som krever litt ekstra sveiving i BigShot stansemaskinen for å kutte perfekt? Da kan dette være løsningen. Sizzix har lansert en ekstra kutteplate, 660320 Precision base plate, nettop til dette formålet.
For å stanse tynne dies for eksempel bytter du ut den ene av de blanke kutteplatene, med Precision platen, legger arket på metallsiden av platen. Legg diesen på for å kutte ned i arket. Ikke vær redd for at metallet skal skade diesen din, platen er beregnet for dette.
Sizzix advarer sterkt mot å benytte metallplater fra andre produsenter i stansemaskinene. De platene skal legges i i tillegg til kutteplatene, og vil dermed utvide maskinen din. Denne Precision platen har samme tykkelse som kutteplaten du erstatter den med.

 

Så legger du en kutteplate oppå, slik du er kjent med fra før, og stanser ut.

Med en runde gjennom maskina er diecutsen perfekt stanset ut:

Et annet kjekt tilleggsprodukt til Bigshot er 660513 Die brush & foam pad. Dette verktøyet vil du selvfølgelig kunne bruke uansett hvilken stansemaskin du har stanset ut diesen med.
Settet består av en plate skumgummi, og en børste med stil bust til å rulle over for å prikke ut cuts og rester som du ellers må sitte å pirke ut. Verktøyet er beregnet på tynne dies, med hull på baksiden, slik at børsten får kommet til.

 

 

 

 

Produkter: