Scrapbooking med StudioLight

14.05.2019
Publisert i:

Det er så koselig å finne frem noen bilder mimre litt og lime litt. Å sette seg ned å scrappe vekker både minner rundt fotografiene og iver over alle flotte ark og produkter vi kan leke oss med når vi lager disse sidene.

Disse to albumsidene er laget i formatet 8″8″ for å passe inn i et album jeg har liggende.

På den første siden har jeg laget en litt spennende effekt ved å stanse ut mønster i den hvite kartongen og legge et gult mønsterark bak.

«You color my world» har jeg stanset ut i speilkartong for litt metallisk effekt på siden.

Side nummer to har jeg pyntet enkelt ved å kutte til mønsterark som tar opp igjen fargene i bakgrunnsarket. Samtidig gir bitene jeg kutter til kontrast fordi mønsterarket i hovedsak er ganske mørkt. Sirklene er stanset ut med die fra StudioLight, So Spring 74, en die som desverre er utgått fra produsent. Heldigvis har de mange andre å velge blant.

Nå håper jeg du fikk lyst til å sette deg ned med noen av favorittbildene dine og scrappe litt.

Wenche

Produkter:

Relaterte innlegg: