Sakura-penner til drodling og tegning

02.12.2014
Publisert i:

Å drodle og tegne er den beste form for meditasjon, og er en fin innledning for å sette i gang fantasien. Kommer du ikke på mønster selv kan du lett finne mye inspirasjon på nettet ved å google: «drodle» eller «zentangle patterns». Dette er uhyre populært nå og like morsomt for voksne som for barn om du liker å tegne.

På tegningene over her har jeg brukt Sakura Pigma Micron. Den er en vannfast og hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat. Lysekte både for sollys og UV lys. Syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier. Den er velegnet til skrift, tegning og til bruk med bl.a. akvarellfarger. Fester på både papir, tre, stoff og kartong. Meget tynn og presis spiss forsterket med metall. Føres i mange forskjellige strekbredder.

Dette bildet tegnet jeg på svart papir for å vise hvor effektfulle pennene også er på farget papir. Det kommer dessverre ikke helt godt nok frem da blitsen ga gjenlys

Jeg burde nok tatt bilder i dagslys men dere får et inntrykk.. Deilige penner som flyter lett over papiret og som er morsomme å tegne med. Dekker godt.

Papiret jeg har brukt i de forskjellige innleggene om Sakura er de to bøkene du ser over her. Den røde er Vang Akvarell Skisseblokk med 230 grams papir, og den andre er Fabriano Book Black Drawing med 190 grams Murillo papir. Håper dette kan inspirere deg til å teste ut alle de fantastiske pennene fra Sakura. Du vil ikke bli skuffet.

Med Kreativ hilsen
Mariann S Sæbjørnsen