Portrett med Touch Twin Markers

12.04.2016
Publisert i:

I dette innlegget vil jeg vise hvordan et portrett kan bygges opp steg for steg.

1. Det første jeg gjør når jeg skal tegne portrett, er å skisse omrisset med blyant, som man kan se i bilde over. Deretter visker jeg vekk overflødige streker, så er det bare å sette i gang med skyggelegging!

2. Det beste er å skyggelegge med de lysteste tonene i starten, og heller fylle på med mørkere fargetoner etterhvert. Dette gjør at du lettere kan korrigere småfeil, og unngå at det blir mørkere enn du hadde tenkt.

3. I dette portrettet har jeg kun brukt gråtoner. Det kan være lurt å velge en annen gråtone på huden, enn det du bruker på klærne. Det vil skape en fin balanse, som skiller hud og klær. Far og datter er snart på plass, men hva skal gjøres med bakgrunnen?

4. Dette var en bestilling, så jeg fikk frie tøyler til bakgrunnen. Jeg fjernet traktoren som egentlig var tilstede, og erstattet den med noen høsttrær.

5. Flere detaljer er nå på plass. Og her kan man se at det å starte lysest vil være en fordel, i og med at det var mye sollys i dette bilde.

6. Det ferdige resultatet!

Jeg har tegnet med Touch Twin Markers. Hvis du ikke er så glad i å male, men heller tegne, er disse tusjene perfekte! De gir en «maleeffekt» og de har spisse tynne tupper slik at du kan tegne små detaljer. De har også et stort fargeutvalg.

På gjensyn!  – Isabella

Produkter: