Påskedecoupage

18.02.2024
Publisert i: , ,

Decoupage er enkelt, og gir veldig fint resultat! Barn som voksne kan gjøre dette, og det krever lite utstyr. Her er link som viser hvordan du kan gjøre dette.

Kubbelysene fikk samme serivett som egg og lysglass. Her er det derimot ikke blitt brukt decoupagelakk. Her er det varmluftpistol som er brukt. Se her hvordan fremgangsmåten er.

På isoporeggene er det brukt vanlig decoupagelakk. Jeg har ikke festet noen opphengskroker her, da planen er å ha de liggende på et lysfat.

Jeg har funnet frem noen gamle lysglass jeg hadde stående, og renset de med Marabu Cleaner. Så har jeg funnet frem de serviettene jeg ønsket å bruke, og festet disse på lysglassene ved hjalp av Schjerninge sin decoupagelakk for glass. På de gule glassene har jeg brukt gul frostmaling. Den er svampet på med to strøk. Når frostingen var tørket, festet jeg på kyllinger med decoupagelakk for glass.

Når lakk og frosting hadde tørket, herdet jeg de i stekeovnen på 160ºC i 30 minutt. Merk at ovnen må være kald både når glassene sette i, og tas ut.

På noen av lysene ble det dekorert med Marabu Candle Liner.

Husk at dekorerte lys KUN må brennes under tilsyn, akkurat som andre stearinlys. På lys som er dekorert med servietter KAN papiret stikke opp etterhvert som lyset brenner ned og dette KAN ta fyr.

Produkter:

Relaterte innlegg: