Mix din egen mousse

07.09.2016
Publisert i: ,

Jeg er veldig glad i Akryl moussene fra Marabu, og bruker de stadig vekk på papirprosjektene mine. Moussen kommer i mange nydelige farger, det eneste jeg savner er enda flere farger. Og hva gjør man da? Jo man mikser og blander selv.

Amsterdam akrylmaling kommer blant annet i hendige små tuber a 20ml. Perfekt i størrelse for hobbymiksere som meg, som ikke maler, men som mikser og klæsjer hist og pist på prosjektene mine. Tubene får du kjøpt både en og en, og i sett av ulik størrelse.

Når jeg ønsker en mousse som gir en litt ru og opphøyet effekt til prosjekter, mikser jeg ønsket farge med Akryl mousse.

Her har jeg funnet frem en farge som passer til motivet jeg skal bruke på prosjektet mitt:

IMG_1915

Det synes kanskje ikke så godt på bildet, men jeg har lagt en blank plastfilm fra en emballasje oppå arbeidsplaten min. Denne blander jeg malingen min på, da jeg ikke hadde en palett for hånden.

IMG_1916

IMG_1917

Amsterdam akrylmaling er flott fargeekte, og beholder en nydelig farge selv blandet med en god dose hvit Marabu akryl mousse.

Moussen kan du nå bruke på prosjektet, både ved å dabbe det på med pensel eller svamp, sammen med stensil eller som her; stemple med:

IMG_1923

IMG_1924

Som vanlig har jeg blandet mer enn jeg bruker, og de gangene jeg blir ekstra fornøyd med farger tar jeg vare på resten i en liten boks:

IMG_1921

Arket jeg stemplet på med akrylmousse-blandingen min har jeg brukt på dette kortet:

IMG_1928

IMG_1929

IMG_1930

IMG_1931

Wenche

Produkter:

Relaterte innlegg: