Layout med Marabu Mixed Media

12.04.2016
Publisert i:
Kreativiteten blomstrer ved synes av slike flotte Marabu Mixed Media produkter.
Med utgangspunkt i et mønsterark fra Studiolight med treverkmønster, har jeg laget et bakgrunnsark til Layouten min. Først har jeg sprayet med blå Marabu akrylspray.
Jeg har også laget litt mønster med sprayen ved å spraye den på en tynn plastembalasje og brukt denne å stemple ned på mønsterarket. Slik får jeg dråper og splatte mønster, etter ide fra Ann Kristin Martinsen. Ellers er også disse sprayene ganske enkle å kontrollere, siden de har veldig gode dyser. De sprayer akkurat slik jeg vil; jevnt og fint ved lange spray-grep, og splættete og dråpete når jeg ikke trykker helt ned.

Jeg har også sprayet litt grønn akrylspray på arket.

Det er kjekt å ha en varmluftspistol tilgjengelig når man jobber med slike medier, for å korte ned tørketiden. Denne bruker jeg både for å tørke sprayen og akrylmoussen. For nå er tiden kommet til å leke med den herlige fargesatte akrylmoussen fra Marabu i kombinasjon med en av de mange flotte sjablongene i Mixed Media serien.

Når jeg er fornøyd med bakgrunnsarket er det bare å sette i gang å komponere oppsettet på Layouten. Denne gangen har jeg brukt elementer fra Studiolight sin Chalk-serie.

 

 

Produkter: