En portal for kreativitet og skaperglede. Her får du tips og
inspirasjon til kortlaging, scrapping, forming, tegning, maling og mye
mer.

Se også vår kanal på youtube

Har du spørsmål så ta gjerne kontakt med oss på post@dinfantasi.no

Kreativt team

Wenche Jensen Mona Underdal-Loktu Sissel Pedersen
Jeg har papir, scrapbooking og kortlaging som stor lidenskap i tillegg til min herlige familie og landlige liv. 


Jeg leter fremdeles og for alltid etter min stil, og koser meg i jakten; elsker å teste nye ting. Dekorerer ting og alskens tang med papir og tilegnet pynt.
Jeg lever etter Pippis motto: Det har jeg aldri gjort før så det kan jeg helt sikkert!


Siden jeg var liten, har jeg alltid laget noe. Men det var først etter at jeg ble mamma i 2005 at hobbyen fikk en mer sentral plass i hverdagen. Jeg elsker å lage ting, og jeg synes det er utrolig moro at min datter er nesten like engasjert som meg.


En dag uten kreativitet, er en dag uten mening!
Tekst kommer
wenchejensen.blogspot.no monicola73.blogspot.no nettsted
Camilla Halseth Kristine Stadheim Tuva Underdal-Loktu
Jeg flyttet fra Honningsvåg til Tromsø i 2007 for å studere, og har blitt her siden. Jeg har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap og jobber til daglig på Bokhuset Libris hvor jeg også har ansvaret for hobbyavdelingen.
Jeg holder der jevnlig kurs i scrapbooking, og er også med i det kreative teamet til det norske scrapbookingbladet Ett Trykk og scrappebutikken Kreativ Scrapping. Jeg har opp gjennom årene drevet med diverse hobbyer som tegning og maling, smykkelaging, litt strikking til tider og annen småhobby, men for tiden er det hovedsaklig scrapbooking jeg sysler med. Jeg er i Tromsø også arrangør av et stort årlig scrapbookingtreff, Scrapp med hjertet, sammen med en scrappevenninne.
Jeg er utdannet grafisk designer og jobber hos Global hobby og kunst. Der har jeg varierte og spennende oppgaver, alt fra å dra på messer, se på nye varer til å lage kataloger.

Jeg liker å følge med på alt som kommer av nye produkter og trender.

Jeg er ei aktiv jente på 9 år, som elsker all slags hobby. Jeg tegner masse, maler, klipper og limer. Og jeg er ganske heldig som har en mamma med fulle hobbyskap.


Når jeg ikke holder på med hobby, er jeg på skolen. Også svømmer jeg veldig mye, og jeg har lyst til å bli Norgesmester.


Å få lov til å lage ting som blir lagt på bloggen er gøy. Da kan jeg vise de jeg kjenner det jeg har laget. Kanskje andre har lyst til å lage også?
Cam-Cams scrappehjørne 
Scrapp med hjertet
pinterest.com/kolibridesign Mammas side

Mariann S. Sæbjørnsen Camilla Rose Gjersen Deg?
Jeg arbeider som lærer i visuell kunst og animasjon i Sula kulturskule. I tillegg har jeg eget verksted hvor jeg arbeider som billedkunstner og har kurs for barn og voksne.


Dere er hjertelig velkommen til å besøke min blogg!
Jeg er en kreativ jente som bor i Trondheim hvor jeg for tiden studerer. 


Her på bloggen skriver jeg for det meste om tegning og maling, men du skal ikke se bort ifra at det dukker opp noe annet innimellom.
Er du kreativ, har en hobby du brenner for og har lyst til å bli en del av bloggteamet? Ta gjerne kontakt: post@dinfantasi.no
miannsartjournal.blogspot.no/ camillarose.blogg.no nettsted

Deg? Deg? Deg?
Er du kreativ, har en hobby du brenner for og har lyst til å bli en del av bloggteamet? Ta gjerne kontakt: post@dinfantasi.no Er du kreativ, har en hobby du brenner for og har lyst til å bli en del av bloggteamet? Ta gjerne kontakt: post@dinfantasi.no Er du kreativ, har en hobby du brenner for og har lyst til å bli en del av bloggteamet? Ta gjerne kontakt: post@dinfantasi.no
nettsted nettsted nettsted

Gjestebloggere/Tidligere medlemmer av kreativt team

Peter Bjørn Nielsen
Jeg er en gammel danske som sammen med min kone og vår lille hund bor i Kristiansand. For meg er det prosessen, som er det viktigste, den dype ro og den meditative tilstand som kommer når alle lyder rundt meg forsvinner. Og gleden når motivet stille og roligt vokser frem mellom mine fingre – det er sterkt vanedannende! Min salig Mor sa engang til meg: «Peter, når du engang har laget 6-7000 tegninger, da kan det være at en enkelt er god nok til at komme i glas og ramme» Jeg lo litt og tenkte at det nok var et forsøk på å være morsom – i dag vet jeg at min Mor mente det i ramme alvor!

Isabella Notaro
Jeg er utdannet sosionom, men jeg har elsket å tegne siden jeg var liten. Jeg gikk to år på Einar Granum Kunstfagskole etter videregående, og tiden der førte til en enda større lidenskap for kunst. Selvom jeg valgte en annen yrkesvei, er tegning en stor del av hverdagen min.

På bloggen min deler jeg tegningene mine hvor jeg forklarer prosessen og annet. På facebook, tar jeg imot bestillinger på siden «Isabellas tegninger».

Marie Andreassen
Jeg er født og oppvokst i Molde og bor nå i Fredrikstad. Jeg startet Maries Verksted i 1989 og har gjennom alle disse årene malt mye på tre/glass og terracotta og levert til butikker over hel landet. Jeg underviser i kreative fag på Daghøyskolen i Fredrikstad 3 dager i uken. De andre dagene koser jeg meg på Maries Verksted. Siden 2000 har jeg gitt ut 9 hobbybøker i forskjellige temaer.