Kort med Studiolight og Sizzix

15.03.2017
Publisert i:

Den nye kolleksjonen med ark og motiver fra Studiolight skuffer ikke. Nydelige farger som det er behagelig å jobbe med.

Jeg har laget et dobbelt kort i klassisk 15cmX15cm (6″6″)str, Basen er av hvit kraft kartong. Denne Papicolor kartongen er helt fantastisk. Den er ikke kritthvit, den er ikke gulnet, den er bare super.

Jeg hadde lyst til å ha en litt rufset brettekant på kortet, for en litt spennende og opphøyet effekt. For at mønsterarket skal bli litt føyelig og enklere å forme, tar jeg rett og slett litt vann på det. Spruter litt rent vann på det området av arket jeg ønsker å krølle. Når vannet har fått trekt inn er det bare å forme i vei:

IMG_2680

Jeg hadde også lyst på noen hvite embossede detaljer, men ikke kun på bakgrunnsarket. Da har jeg limt hovedelementene mine på arket, før jeg stempler prikker med vannmerkeblekk/embossingpute litt over alt der hvor jeg ønsker effekten. Embosser så med hvitt detail embossingpulver.

IMG_2681

Og kortet ble til slutt sende ut slik:

IMG_2682

IMG_2687

Wenche

Produkter:

Relaterte innlegg:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/