Kort med bakgrunn av Art Crayons

14.08.2017
Publisert i:

Jeg laget meg et utgangpunkt av kartong. Et panel med små paneler limt oppå hverandre, for så å bli grunnet med hvit gesso. Dermed har jeg et utgangspunkt med litt dimensjoner jeg kan jobbe med og legge farger på.

Marabu Art Crayons kan man jobbe med på mange måter, Her har jeg som sagt en grunnet flate, og denne gir mulighet for å lage duse farger, da underlaget ikke suger opp de sterke fargene fra stiftene. De kan jobbes lett utover med finger, svamp og prøv veldig gjerne en våtserviett og se effekten av det.

Jeg har lagt på tynne skyggestreker med svart art crayon ved å ta opp farge fra stiften med en vannpensel.

Når jeg var fornøyd med bakgrunnen min, splasjet jeg litt Marabu Art Spray på, for en leken effekt.

Wenche

PRODUKTER:

RELATERTE INNLEGG: