Julekort med «Elegant Deer»

Julekort fra Sizzix

13.11.2017
Publisert i:

elegant-deer-christmas-cards-sizzix-jasleen-kaur

Jeg har laget to kort med den vakre Sizzix Thinlits Die – Elegant Deer. Denne diesen har et så vakkert og intrikat design, og derfor ønsket jeg at bakgrunnen skulle være mer enkel og forsiktig. Jeg valgte en grå base, boble-sjablong og hvit teksturmaling, som jeg sprutet rød, grønn og sort akrylmaling over. Til slutt monterte jeg på den glitrende hjorten og en håndskreven hilsen.

 

elegant-deer-christmas-card-sizzix-jasleen-kaur-3

Til det andre kortet ønsket jeg å ha en nattehimmel som bakgrunn og at hjorten skulle være i sølv. Jeg brukte et akvarellpapir som jeg svampet ulike farger blekk på. jeg dryppet på noen vanndråper som etter tørking gav en vakker tekstur. Deretter sprayet jeg litt hvit akrylspray over. Da jeg var fornøyd med bakgrunnen, monterte jeg på den glitrende hjorten og en håndskreven hilsen.

For Sizzix – Jasleen Kaur

 

Produkter:

Relaterte innlegg