Jingle all the way

Julekort fra Sizzix

25.11.2016
Publisert i: ,

«Jingle All The Way»

Jeg har brukt den nye vakre julenisse diesen fra Sizzix til å lage to forskjellige julekort.

Her er det første julekortet:

Julenisse-diesen inneholder 3 dies som settes sammen til et julenisseansikt. Monteringen er veldig enkel! Jingle-diesen er brukt til å lage bakgrunnen på kortet, og her stanset jeg ut mange. Videre brukte jeg en svamp til å påføre farge på det hvite papiret, nedenfra og halvveis opp. Jeg sprutet så litt vann og sølvmaling over hele kortet, noe jeg synes gav en vakker tekstur i bakgrunnen samtidig som det minner om snøfall. Deretter monterte jeg julenisseansiktet på kortet, og limte på noe paljetter her og der. Til slutt skrev jeg med håndskrift på en bit sort kartong som jeg klippet ut

 

Her er det andre julekortet hvor jeg har brukt samme julenisse-dies på en annen måte:

Som du kan se, har jeg bare brukt nisseluen fra die-settet. Jeg startet med å sprute sølvmaling og gullmaling på kortet. Jeg ønsket å lage en glødende og magisk bakgrunn for nisseluen. Julen er jo magisk! Til slutt limte jeg på nisseluen og teksten «belive» 🙂

For Sizzix – Jasleen Kaur

Produkter:

Relaterte innlegg: