Flaske-kort

04.07.2016
Publisert i:

Jeg blir på mine mange bloggrunder, instagram og Pinterest inspirert av scrappere fra innland og utland. Kort i ulike fasonger dukker opp med jevne mellomrom, og noen fasonger egner seg bedre enn andre. Slik som en elegant formet flaske for eksempel.

Jeg har gjort et forsøk på å gjenskape en champagneflaske her, og pyntet den etter beste evne. Nederst i artikkelen kan du finne mal på både champagneflaske- og vinflaske-kort.

IMG_1681

Jeg har printet ut malen på hvit Papicolor kartong, klippet ut og brettet langs den stiplede linja.Jeg har skrevet malen ut på A4 kartong, og kortet brettet måler 28,9 cm*8,9cm.

Så klipper jeg ut en enkel flaske til i mønsterark for å dekorere forsiden av kortet. Så pynter jeg akkurat som jeg vil. Denne champagneflasken ble pyntet opp til et bryllupskort.

Det er kjempegøy å bruke nye dies fra Studiolight. Sommerfuglene er blant diesene i deres aller første dieskolleksjon. Diesene stanser meget godt, og jeg kan varmt anbefale de.

IMG_1682

Hjertene er opprinnelig sølvblanke, men jeg har tonet de ned med litt hvit gesso. Hvit gesso har jeg også brukt på splittbindersen jeg har satt i midten av sløyfa på flaskehalsen. den er opprinnelig i mørkt metall.

IMG_1684

Innsiden er hvit og ren denne gangen 🙂

IMG_1686

champagneflaskekort mal WencheJ

vinflaskekort mal WencheJ

Gi oss gjerne et hint, feks på Facebook-siden til Global Hobby og Kunst dersom du har laget noe med disse malene. Vi elsker å ta en titt 🙂

Wenche

PRODUKTER:

RELATERTE ARTIKLER: