Chameleon Pen – Refill Colorless blender

Blenderdelen av Chameleonpennene er den delen som først vil kreve refill, da denne blir brukt mye. Du vil merke at denne krever påfyll ved at fargedelen ikke lengre tar opp blender-blekk, og fargen ikke vil bli lysere.

IMG_1539 1

I refill kitet følger det med En flaske med 25ml refill ink, sprøyten til å fylle på med og en utførlig steg for steg arbeidstegning. Har du lyst til å se en video med forklaring rundt dette følg QRkoden på esken;

IMG_1550

Det du trenger i tillegg til kitet er en pinsett. Det fungerer med en helt vanlig pinsett, men jeg vil anbefale Chameleon sin som er designet spesielt til å ta ut og sette inn tuppene i disse tusjene. Den har en tupp som er formet for å ikke skade tuppene.

Du starter med å dekke til arbeidsplassen din, i tilfelle du skal komme til å søle.

Så tar du tuppen ut av blenderdelen på tusjen med en pinsett;

IMG_1547

IMG_1540

Du fester metallspissen til plastsprøyta. Denne er er ikke så spiss at du risikerer å skade deg på den, men spiss nok til å fylle på blekket. Så trekker du en ml med refill ink inn i i sprøyta. Flasken med refill ink er stødig og fint formet, slik at den velter ikke selv med sprøyta stående i flaska.

IMG_1544

Stikk sprøyta i hullet der hvor du har tatt ut blendertuppen, og sprøyt refill blekket inn;

IMG_1545 1

Du vil også kanskje trenge reserve tupper, dersom disse er blitt utslitt, hvis ikke setter du de gamle inn igjen.

IMG_1542

Dersom du bytter til ny tupp vil det ta litt tid før blekket trekker seg ut i tuppen og tusjen er klar til å brukes.

Du setter tuppen tilbake igjen med pinsetten:

IMG_1547

Prøv deg frem om det er nok med 1 ml påfyll, var blenderdelen helt tom må du kanskje fylle på 1 ml til, da tuppen trekker til seg en god del.

Wenche

PRODUKTER:

RELATERTE ARTIKLER: