Aktuelt

Vårkampanje – Akvarell

24. april – 15. mai

Våren er heldigvis her og det er akvarelltid. Det er enkelt å ta med ut på tur eller bare på terrassen. Nå passer det med en med akvarellkampanje!

Vi har satt sammen et godt knippe kjente, gode merkevarer til fine priser og hjelper dere å profilere disse i butikken med plakater og displayer, samt bilder til hjemmeside og nettbutikk.

Her er det noe for alle enten man er profesjonell kunstner, amatør eller nybegynner.

Kampanjeperiode 24. april – 15. mai.

Akvarellfarger i beste kunstnerkvalitet for profesjonelle kunstnere. Maksimal pigmenttetthet og lysekthet. Solide metallskrin med enten tuber eller half-pan i aktuelle portrett- og landskapsfarger. Kombiner med ny, matchende Rembrandt akvarellblokk i postkortutgave.

PAPPDISPLAY

HALF PAN

TUBE 10 ML

Akvarellfarger som passer for både amatører og profesjonelle kunstnere. Plastskrin med 12 half-pan i mange fargekombinasjoner. Kombiner med ny, matchende Van Gogh akvarellblokk i postkortutgave.

PAPPDISPLAY

HALF PAN

TUBE 10 ML

Art Creation

Akvarellskrin i plast med 12 half-pan som passer perfekt til nybegynnere. Kombiner med Art Creation akvarellblokk i postkortutgave.

Talens Ecoline

Transparent vannfarge med intense farger ferdig til bruk. Velg mellom sett i Brush Pen med penseltupp og glass med pipette i 60 farger. Perfekt sammen med tusjtegninger og akvarell.

Fabriano Artistico

Akvarellpapir i beste kunstnerkvalitet. Syrefritt og klorfritt papir av 100% bomull med fremragende lysekthet. PH 7,5. Aldersbestandig papir som ikke gulner, og beholder samme sugeevne og egenskaper selv om det skrapes. Vannmerket med to naturlige kanter. Leveres i «Traditional White» og «Extra White» med ulike overflatestrukturer. Pakker med 4 ark i alle varianter «betal for tre – og få det fjerde arket gratis».

Fabriano Watercolour

Akvarellblokker til både kunstnere og studenter. Syrefritt papir med 25 % bomull. Medium overflate (cold pressed) i både 200g og 300 g. Ideell til akvarell, tempera, gouache, akryl, blekk og tegning.

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern