Aktuelt

Vårkampanje – Akvarell

24. mai - 30. juni

Kampanjeperiode 24. mai – 30. juni

I år blir det ekstra stas med akvarellkampanje siden vi kan tilby Fabriano Artistico akvarellpapir i ny, enda bedre kvalitet! Vi har et veldig bra utvalg til akvarellmaling som fortjener at enda flere får gleden av å bruke det! Sammen med Rembrandt akvarellmaling og Kolinex pensler får man nå den aller beste kunstnerkvaliteten til kampanjepriser.

Kampanjen omfatter også Van Gogh akvarellmaling og Fabriano Watercolour som er våre bestselgere, samt Art Creation akvarellmaling og blokker for nybegynnere.

Her er det noe for alle enten man er profesjonell kunstner, amatør eller nybegynner

          

REMBRANDT AKVARELL

Akvarellfarger i beste kunstnerkvalitet for profesjonelle kunstnere. Maksimal pigmenttetthet og lysekthet. Kampanjepriser på alle løse farger i tuber og half-pan, samt sett med utvalgte metallskrin i mange tema-varianter.

Les mer om Rembrandt akvarell her.

HALF PAN

TUBE 10 ML

PAPPDISPLAY

FABRIANO ARTISTICO

Artistico-papiret kommer nå i ny, forbedret utgave merket «Enhanced Quality». Dette er akvarellpapir i aller beste kunstnerkvalitet til konkurransedyktige priser. Nå gir vi ekstra gunstige kampanjepriser på alle blokker i serien.

Les mer om Artistico her.

ARTISTICO TRADITIONAL WHITE – BLOKKER

Trykk på blokkene for å se alle størrelser

Glatt / Hot Pressed / Grana Satina

Medium / Cold Pressed / Grana Fina

Ru / Rough / Grana Grossa

ARTISTICO EXTRA WHITE – BLOKKER

Trykk på blokkene for å se alle størrelser

Glatt / Hot Pressed / Grana Satina

Medium / Cold Pressed / Grana Fina

Ru / Rough / Grana Grossa

ALF BJERCKE KOLINEX

Det holdbare, økologiske og veganske alternativet til mårhårspensler. En penselserie med enestående egenskaper som også tilfredsstiller den kresne akvarellmaler. Les mer om egenskaper og erfaringer fra kunstnere i aktueltsaken under her. Nå får du kampanjepriser på serie 9301 Rund, og serie 2193 Flat fordriver.

Les mer om Kolinex her.

Alf Bjercke Kolinex – 9301 Rund

Rund pensel til tradisjonell akvarellmaling. Leveres med kort, brunlakkert skaft i ni størrelser fra 00 – 22.

Alf Bjercke Kolinex – 2193 Fordriver

Flat, bred pensel med flatt, kort skaft. Ideell til akvarellteknikker med mye vann i store formater. Leveres i fem størrelser fra 25 – 100mm.

 

VAN GOGH AKVARELL

Akvarellfarger som passer for både amatører og profesjonelle kunstnere. Kampanjepriser på alle løse farger + bestselgeren Pocketbox med 12 half-pan og tubesett med 10 tuber. 

Les mer om Van Gogh akvarell her.

HALF PAN

TUBE 10 ML

PAPPDISPLAY

FABRIANO WATERCOLOUR

Watercolour-serien er akvarellblokker som passer til både kunstnere og studenter. Syrefritt papir med 25% bomull i flere gramvekter og overflater. Ideell til akvarell, tempera, gouache, akryl, blekk og tegning.

TALENS ART CREATION

Serien med god kvalitet til en bra pris som passer perfekt til nybegynnere. Her finner du både Pocket-box akvarellskrin med half-pan, tubesett og akvarellblokk.

Les mer om Art Creation akvarell her.

FABRIANO ARTISTICO 56x76cm

Vi gir super-rabatter på disse pakkene med 4 ark i den «gamle» Artistico kvaliteten. Pakker med 4 ark i flere varianter. Her kan man selge hel pakning i butikken og unngå svinn. Ved kjøp av 20 pakker i samme variant følger det med pappdisplay.

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern