Aktuelt

Strathmore

Papir av beste kvalitet

STRATHMORE

Veien til kunstnerisk frihet begynte på St. Patrick’s Day i 1892 da Strathmores grunnlegger, Horace Moses, åpnet Mittineague papirfabrikk i Massachusetts. Kort tid etter besøkte han dalen Strathmore i Skottland der tistelen var i full blomst. Stedets skjønnhet inspirerte ham så mye at han begynte å bruke navnet og tistelen som et symbol på kunst- og trykkpapir av høy kvalitet. En merkevare ble født.

Strathmore begynte å produsere kunstnerpapir i 1899. Først papir til kulltegning, deretter Bristol papir. Merket ble raskt kjent som en av de høyeste kvalitetene på papir og ble brukt av kjente kunstnere rundt om i hele verden. Strathmore har beholdt ryktet som leverandør av kvalitetspapir i over et århundre. I dag fortsetter Strathmore å gi kunstnere på alle nivåer den ideelle overflaten til å lage sine vakre kunstverk, enten det er med akvarell, kull, pastell, blyant eller penn og blekk.

Enkelt å velge

200 Series – Good

Papir av god kvalitet til en god pris og som er økonomisk til daglig bruk. Dette brede utvalget av papir er et godt utgangspunkt for både nybegynnere og kunstnere i utvikling.

300 Series – Better

Oppdag forskjellen. Bedre kvalitetspapir designet for raske studier og praksis av teknikker med mange medietyper, samt til slutt kunstverk av begynnelse eller student kunstnere.

400 Series – Best

Papir i beste kunstnerkvalitet med hardere overflater i mange ulike strukturer som gir bredere utvalg til ulike stiler og medier. Perfekt til øvede og avanserte kunstnere.

500 Series – Premium

Premium kvalitet, profesjonelt kunstnerpapir. Alle papir er av arkivkvalitet, syrefri og  produsert med bomullsfibre som forbedrer overflatestyrken og som gir eksepsjonelle resultater. Perfekt for profesjonelle kunstnere.

 

 

200 series

300 series

400 series

500 series

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern