Aktuelt

Mixed Media

Kampanje 13.-30. september

Høsten er her og vi får mer innetid. Da kan det være gøy å leke seg litt ekstra med farger. Mixed media teknikken er gøy, og noe alle kan få til! Den er perfekt til å eksperimentere med mange typer maling, penner, underlag, medier osv. Det viktigste er at man får skaperglede av å leke seg med farger, og underveis lærer man masse og plutselig dukker det opp nye effekter!

(Arbeider og foto: Mariann S Sæbjørnsen)

AMSTERDAM RELIEF PAINT

Det nyeste tilskuddet i Amsterdam-serien. Tuber på 20ml med tykk konsistens som gir 3D effekt. Lysekte og vannfast maling som fester på både absorberende og ikke-absorberende, glatte overflater. Den presise dysen er perfekt til detaljer, skrift og effekter i bildene – også i kombinasjon med andre Amsterdam akrylfarger. Tilgjengelig i 15 farger.

(Tilbudet gjelder kun 30ml)

AMSTERDAM INK

Akrylbasert blekk i 46 farger, inkludert 4 refleks- og 3 metallicfarger. Alle farger er høypigmenterte og ekstremt lysekte. Perfekte å kombinere med andre Amsterdam-produkter. Egnet til mange teknikker, som kalligrafi, akvarell, airbrush og det kan også brukes med tekniske penner. Glass med bred åpning og pipette i lokket som gjør det lett å dosere blekket. Ristes godt før bruk.

AMSTERDAM 20ML SETT

Stort utvalg i sett med Amsterdam akryl i 20ml tuber. Alt fra små start-sett til temasett med spesialfarger og store sett med opptil 90 farger. Perfekt til de som ønsker å teste mange farger og ikke trenger så mye av hver.

FLAKES/GLITTERS

Glitter og flak som gir fine effekter – perfekte til Mixed media! De kan blandes med Amsterdam medier eller transparente akrylfarger eller drysses over våt akrylmaling. Kan fernisseres med blank akrylferniss til slutt om ønskelig.

AMSTERDAMPENSELSETT OG MALEVERKTØY

VAN GOGH OLJEPASTELL

Fargesterk og smidig oljepastell i kunstnerkvalitet. Fremstilt av finmalte pigmenter, mineralolje og voks som gjør den til en smidig oljepastell med sterke, dekkende, rene farger som ikke bleker. 55 av 60 farger har aller beste lysekthet (+++) som er angitt på hver enkelt pastell. Den spesielle fargeløse stiften (120,5) benyttes til å drøye fargene, skape ekstra jevne fargeoverganger eller til å blande fram transparente farger. To gullfarger, sølv og perlemorhvit er fine til spesielle effekter. Konsistensen er myk og smidig, så de avgir lett farge og er behagelige å jobbe med. Kan påføres nesten alle underlag som tre, papir, lerret, metall, stein og keramikk. Kan males ut med terpentin som en oljefarge, eller kombineres med oljefarger.

Kan også brukes over akrylfarger, og fernisseres med Amsterdam ferniss for olje og akryl!

Skrapeteknikk benyttes ved å fargelegge flere lag, for så å skrape frem underlagsfargen med et skrapeverktøy. Overføringsteknikk er også mulig da fargen smitter lett over på papir.

 

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern