Aktuelt

Marabu Mixed Media

Komplett serie til Mixed Media

MARABU MIXED MEDIA

Kunstnerisk kreativitet er ikke styrt av regler! Det er en utfoldelse av våre følelser, fantasi og vår kreative prosess. Marabu har laget en serie som kombinerer alt dette under ett navn: Marabu Mixed Media tilbyr deg maling, verktøy og materialer som passer perfekt sammen, og som ikke begrenser din fantasi og kreativitet. Mixed media handler ikke om talent og erfaring! Det handler om å bruke de verktøy og farger man har til få bildene man tenker ned på lerretet eller blokken, uten grenser og regler.

MARABU ART SPRAY

  • Akrylfarge på pumpeflaske uten drivgass
  • 26 vannbaserte, lysekte og sterke farger
  • Tørker vannfast

Spray med vannbasert akrylmaling i skarpe og lekre farger. Ideell for sjablong , til bakgrunner og som farge til mixed media-prosjekt på lerret, papir, tre og annet. De rene og klare fargene kan blandes, tynnes med vann, og de er lysekte, vannfaste og tørker raskt. Ristes godt før bruk.

marabu_mixed_media_art_spray

MARABU ART CRAYON

  • 27 rene og klare farger
  • 4 ulike sett
  • Kan males ut med vann

Høyt-pigmenterte og vannløselige voksstifter med en glatt og myk konsistens. De rene og klare fargene kan enkelt blandes sammen og man kan få en akvarelleffekt ved å bruke vann og pensel. Crayons passer bra til å lage bakrunner, ulike sjablongteknikker og til andre mixed media-prosjekt. Brukes på papir, lerret, tre og andre flater.

marabu_mixed_media_art_crayon

MARABU ACRYL MOUSSE

Myk vannbasert akrylpasta som er er luftig og kalkaktig i konsistensen, og påføres med malerkniv eller pensel. Den er ideell for sjablong, og kan brukes på lerret tre, MDF, papir, metal og andre overflater.

MARABU ACRYL PASTE

Akrylpasta har en kremaktig konsistens som kommer i matt hvit og flere metallic farger. Fargene ”fine sand” og ”soft sand” gir fine sand- og snøeffekter.

MARABU ACRYL GESSO

Dekkende vannbasert akrylgesso som leveres i sort eller hvit. Marabu Gesso gir en lett og glatt base med god gripeevne for din maling og andre medier. Den kan tynnes med vann eller blandes med akrylmaling.

MARABU ACRYL COLLAGE

Transparent tykk vannbasert lim med veldig bra gripeevne. Ideell for papir, foto, stoff og decoupage i tillegg til at det fungerer som en lakk for dine mixed media-prosjekt.

Marabu Brushes

Marabu Art stencil

Sjablonger i A4-størrelse

Marabu Art Roller

MArabu Tools

MARABU MIXED MEDIA BLOKKER OG BØKER

Publisert i: , ,