Aktuelt

Marabu Mixed Media

Serie til Mixed Media

MARABU MIXED MEDIA

Kunstnerisk kreativitet er ikke styrt av regler! Det er en utfoldelse av våre følelser, fantasi og vår kreative prosess. Marabu har laget en serie som kombinerer alt dette under ett navn: Marabu Mixed Media tilbyr deg maling, verktøy og materialer som passer perfekt sammen, og som ikke begrenser din fantasi og kreativitet. Mixed media handler ikke om talent og erfaring! Det handler om å bruke de verktøy og farger man har til få bildene man tenker ned på lerretet eller blokken, uten grenser og regler.

MARABU ACRYL MOUSSE

Myk vannbasert akrylpasta som er er luftig og kalkaktig i konsistensen, og påføres med malerkniv eller pensel. Den er ideell for sjablong, og kan brukes på lerret tre, MDF, papir, metal og andre overflater.

MARABU ACRYL PASTE

Akrylpasta har en kremaktig konsistens som kommer i matt hvit og flere metallic farger. Fargene ”fine sand” og ”soft sand” gir fine sand- og snøeffekter.

MARABU ACRYL GESSO

Dekkende vannbasert akrylgesso som leveres i sort eller hvit. Marabu Gesso gir en lett og glatt base med god gripeevne for din maling og andre medier. Den kan tynnes med vann eller blandes med akrylmaling.

MARABU ACRYL COLLAGE

Transparent tykk vannbasert lim med veldig bra gripeevne. Ideell for papir, foto, stoff og decoupage i tillegg til at det fungerer som en lakk for dine mixed media-prosjekt.

Marabu Brushes

Marabu Art stencil

Sjablonger i A4-størrelse

MArabu Tools

MARABU MIXED MEDIA BLOKKER OG BØKER

Publisert i: , ,